Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Ваши еротски колумни
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="FallenAngel" data-source="post: 189226" data-attributes="member: 2191"><p>Се случи пред неколку дена. Вторникот вечерта. Како оттогаш да поминал еден месец. Немам дупки во памтењето, скоро и да не пиев, повеќе се временски криви – моменти траеја со часови, цели денови, потоа бордо темнина со мирис на омекнувач и секс. Уште ја осеќам, до толку ми беше досадно.</p><p>Забавата заврши доцна, околу 3. Вечна седенка со вечните лица, досадни. Останавме со Ана и Станка, тројцата, почнаа повторно да го тупат по којзнае кај пат слабостите и глупостите на „другите“. Кончено осетив малку тишина, и двете ги подмешнуваа чашите, небаре вежбаат ватерполо со мушички. Ана пак закука како никој не ја сака. Стана да си оди, а мене ме мрзеше со прст да мрднам дека надвор ладно, а знаев дека оваа ќе ме тера да и помагам да раскрева, па палев цигара една за друга, чекав да и се приспие да не се малтретирам и да си одам. Стално праам така. Стандард финта.</p><p>А оваа гускава, си мисли којзнае која е, се понаша ко задња фригидна кучка. У последно време, стално ми го тупи со некои лични ствари, ко некој тоа да го занима!!</p><p></p><p>Конечно! Ја фати дремка!</p><p></p><p>-Доаѓај долу, ми треба гушкање, - ми вика.</p><p>„Кај ме најде ма!“ Ја погледнав остро, и во себе си искоментирав „дерле едно, на шо ти личам ја ма?!“. Туку ај, да не мрчи, седнав и ја тупнав раката на неа, едвај некако.</p><p>Таман мислев заспа, кога она:</p><p>-Ај чешкај ме малку, те моолам, - У пичку матер, полигав тон не можеше да извади! Требаше да си одам со онаа рошавата прееска...</p><p>И така, лежам ја, си мислам шо има за утре на дневен ред, коа одеднаш оваа глупачава ме фаќа за к*р. „Што кој к*р!?“ – си викам, а во исто време оваа веќе ми се качува. Оваа сериозно мисли дека ми се дига на неа...Туку ај. Ако ова е цената што треба да ја платам да ја мавнам од мене...</p><p>-Што правиш? – и викам.</p><p></p><p>Почна да се понаша ко идијот, ваљда дека пијана, па почна да ми вдишува под мишкава запотена. Фати да ме лапа, здивот и смрдеше па морав да се тргнам и да ја бацувам по врат и тие шо мисли дека и се цицки. Тапа секс. Порано мислев дека ја бива...се лажев.</p><p></p><p>Свршив, се облеков, си отидов. Не знам таа дали сврши. Ме боли дали сврши!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FallenAngel, post: 189226, member: 2191"] Се случи пред неколку дена. Вторникот вечерта. Како оттогаш да поминал еден месец. Немам дупки во памтењето, скоро и да не пиев, повеќе се временски криви – моменти траеја со часови, цели денови, потоа бордо темнина со мирис на омекнувач и секс. Уште ја осеќам, до толку ми беше досадно. Забавата заврши доцна, околу 3. Вечна седенка со вечните лица, досадни. Останавме со Ана и Станка, тројцата, почнаа повторно да го тупат по којзнае кај пат слабостите и глупостите на „другите“. Кончено осетив малку тишина, и двете ги подмешнуваа чашите, небаре вежбаат ватерполо со мушички. Ана пак закука како никој не ја сака. Стана да си оди, а мене ме мрзеше со прст да мрднам дека надвор ладно, а знаев дека оваа ќе ме тера да и помагам да раскрева, па палев цигара една за друга, чекав да и се приспие да не се малтретирам и да си одам. Стално праам така. Стандард финта. А оваа гускава, си мисли којзнае која е, се понаша ко задња фригидна кучка. У последно време, стално ми го тупи со некои лични ствари, ко некој тоа да го занима!! Конечно! Ја фати дремка! -Доаѓај долу, ми треба гушкање, - ми вика. „Кај ме најде ма!“ Ја погледнав остро, и во себе си искоментирав „дерле едно, на шо ти личам ја ма?!“. Туку ај, да не мрчи, седнав и ја тупнав раката на неа, едвај некако. Таман мислев заспа, кога она: -Ај чешкај ме малку, те моолам, - У пичку матер, полигав тон не можеше да извади! Требаше да си одам со онаа рошавата прееска... И така, лежам ја, си мислам шо има за утре на дневен ред, коа одеднаш оваа глупачава ме фаќа за к*р. „Што кој к*р!?“ – си викам, а во исто време оваа веќе ми се качува. Оваа сериозно мисли дека ми се дига на неа...Туку ај. Ако ова е цената што треба да ја платам да ја мавнам од мене... -Што правиш? – и викам. Почна да се понаша ко идијот, ваљда дека пијана, па почна да ми вдишува под мишкава запотена. Фати да ме лапа, здивот и смрдеше па морав да се тргнам и да ја бацувам по врат и тие шо мисли дека и се цицки. Тапа секс. Порано мислев дека ја бива...се лажев. Свршив, се облеков, си отидов. Не знам таа дали сврши. Ме боли дали сврши! [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Ваши еротски колумни
На врв
Bottom