Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Вашата прва љубов
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Solstice" data-source="post: 154471" data-attributes="member: 1791"><p>Првата љубов ми се викаше Јана,и беше тивко повлечено симпатично девојче од мое одделение. Ја сакав од 4то до 8мо одделение,многу,ама бев премногу повлечен за да и пријдам. Ми текнува дека во 8мо одделение пред нејзиниот роденден имав купено едно сино полудраго камче,и на денот на роденденот,на часот по географија,напишав лифче "Среќен роденден Јана,те сакам",го завиткав камчето во него и и го подадов на час. До следниот час веќе сите знаеја за тоа,следеше ремет,она беше индиферентна околу тоа,и решив да продолжам понатаму. Мислам дека после тој период работите малку се сменија во моја полза,но нажалост јас веќе бев премногу оладен.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Solstice, post: 154471, member: 1791"] Првата љубов ми се викаше Јана,и беше тивко повлечено симпатично девојче од мое одделение. Ја сакав од 4то до 8мо одделение,многу,ама бев премногу повлечен за да и пријдам. Ми текнува дека во 8мо одделение пред нејзиниот роденден имав купено едно сино полудраго камче,и на денот на роденденот,на часот по географија,напишав лифче "Среќен роденден Јана,те сакам",го завиткав камчето во него и и го подадов на час. До следниот час веќе сите знаеја за тоа,следеше ремет,она беше индиферентна околу тоа,и решив да продолжам понатаму. Мислам дека после тој период работите малку се сменија во моја полза,но нажалост јас веќе бев премногу оладен. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Вашата прва љубов
На врв
Bottom