Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Вашата прва љубов
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="rotkiviangela" data-source="post: 146887" data-attributes="member: 1603"><p>Првата, единствена, а најверојатно и единствена моја љубов ...</p><p>Прв пат се видовме кога бевме трето или второодделение нз тоцно на пазар двајцата фатени за рацете од нашите татковци.</p><p>тогаш затогаш не знаев точно шо беше тоа, ама во петто судбината повторно не спои да учиме во ист клас ги памтам сите нејзини двизења и облеки. Мојот бивш најдобар другар еднас во шесто не затвори во уцилница но не се случи ништо.</p><p>Седмо го поминавне така така, полека дојде и осмо и сеуште ми беше срам да и кажам дека е сакам. На крајот сите си бира партнер/ки а јас закопан од срам ми бесе срам да е прасам , така одеднас во последните денови собрав сили и ја прасав , и таа ми одговори секако зс да не. така полуматурската вецер ми бесе најубавата нок во мојот живот, не затоа што се слуци нешто меѓу нас или затоа што едвај чекав полуматура, туку само затоа што таа беше моја партнерка и тоа ми беше доволно.</p><p>Кога заврши таа ноќ нашето следно видување беше дури по 3 месеци во средно , кога повторно судбината не спои да учиме во истото средно уцилиште , тогаш почнав од нејзините другарки да дознавам дека имала нз сипатија , нз дечо ...</p><p>И така цели 4 години речиси секој втор ден разговарав со нејзините другарки за неа и од толку голем страм , од толку голема песимистицка настроеност дека ќе добијам негативен одговор никогаш не и спомнав дека ја сакам. Поради сето ова поврзано со незе изгубив доста добри прилики за да имам несто посериозно со други...</p><p>секој ден уцев се повејќе и повејќе за да го привлечам нејзиното внимание , се дотерував сако за незе ...</p><p>Ама кога дојде време за да одлуцивам за на кој факултет , јас решив дека на сето тоа со незе треба да ставам голема точка </p><p>ама судбината или незнам со е то шо сите години ме носи покрај незе ми направи да паднам на државна матура по 1 предмет и да неможам да одам на факултетот шо го сакав и така на 2рио уписен рок без да знаам се записав на друг факултет т.е. тоа било факултетот каде се запишала и она ...</p><p> Е сега што ќе биди пак во наредниве терцијарни 4 години навистина незнам ...</p><p>И ако забележавте на мојот профил и сегде каде што можам да пишам нешто, го пишувам нејзиното и воедно мое најубаво женско име ... <------ (одназад нанапред комплетно)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="rotkiviangela, post: 146887, member: 1603"] Првата, единствена, а најверојатно и единствена моја љубов ... Прв пат се видовме кога бевме трето или второодделение нз тоцно на пазар двајцата фатени за рацете од нашите татковци. тогаш затогаш не знаев точно шо беше тоа, ама во петто судбината повторно не спои да учиме во ист клас ги памтам сите нејзини двизења и облеки. Мојот бивш најдобар другар еднас во шесто не затвори во уцилница но не се случи ништо. Седмо го поминавне така така, полека дојде и осмо и сеуште ми беше срам да и кажам дека е сакам. На крајот сите си бира партнер/ки а јас закопан од срам ми бесе срам да е прасам , така одеднас во последните денови собрав сили и ја прасав , и таа ми одговори секако зс да не. така полуматурската вецер ми бесе најубавата нок во мојот живот, не затоа што се слуци нешто меѓу нас или затоа што едвај чекав полуматура, туку само затоа што таа беше моја партнерка и тоа ми беше доволно. Кога заврши таа ноќ нашето следно видување беше дури по 3 месеци во средно , кога повторно судбината не спои да учиме во истото средно уцилиште , тогаш почнав од нејзините другарки да дознавам дека имала нз сипатија , нз дечо ... И така цели 4 години речиси секој втор ден разговарав со нејзините другарки за неа и од толку голем страм , од толку голема песимистицка настроеност дека ќе добијам негативен одговор никогаш не и спомнав дека ја сакам. Поради сето ова поврзано со незе изгубив доста добри прилики за да имам несто посериозно со други... секој ден уцев се повејќе и повејќе за да го привлечам нејзиното внимание , се дотерував сако за незе ... Ама кога дојде време за да одлуцивам за на кој факултет , јас решив дека на сето тоа со незе треба да ставам голема точка ама судбината или незнам со е то шо сите години ме носи покрај незе ми направи да паднам на државна матура по 1 предмет и да неможам да одам на факултетот шо го сакав и така на 2рио уписен рок без да знаам се записав на друг факултет т.е. тоа било факултетот каде се запишала и она ... Е сега што ќе биди пак во наредниве терцијарни 4 години навистина незнам ... И ако забележавте на мојот профил и сегде каде што можам да пишам нешто, го пишувам нејзиното и воедно мое најубаво женско име ... <------ (одназад нанапред комплетно) [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Вашата прва љубов
На врв
Bottom