Вашата населба

Praetorian

Староседелец
24 февруари 2012
326
396
1,063
Бидејќи не гледам сличен под-форум за вакво нешто, се одлучив темава да ја пишам овде.
Имате ли вие во вашите населби фрикови кои ги знае цела населба? Зборуваме за оние добри луѓе, позитивни, кои со своето присуство стануваат прирасток за населбата?
Кај мене го имаме Андон, кој во паркчето карши општината буквлано е сраснат. Типот е гениј, резба, црта, молерисува, на +50 носи зимски стегач на глава, има куфер со него во кој си го чува приборот и стално прави модификации на спортови- голф со 100 дупки, кошарка со 3 коша, шах со 9 играчи итн.
Малце има фикс идеи али у главном е многу у реду човек.
Повелете :)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Кај мене може има таков, али сеуште не сме се запознале во 4 очи. Иначе темава само за тоа е, или општа? :)

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Епа некоја новост за мојата населба е дека доста се урбанизира оваа година. Доста ја светнаа населбава.
Иначе мирно место си е.

Wild.One

Истакнат Член
17 јуни 2012
197
147
343
Wonderland
Кога го прочитав првото мислење одма ме асоцираше на мојот сограѓанин Борис Давидов. Има шеесетина години и е срцка човек, на секој еден му вели здраво да му е алаф, замислете колку пати во еден ден, а нонстоп е во движење. Секогаш е насмеан и расположен за муабет, а посебно ако да се работи за грозјето :D. Пред некоја година се кандидира за градоначалник ама не го избраа (worried) ке го средеше градот со сигурност и ке направеше многу за младината. Замене е легенда, заслужува почит од градот.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Кај мене во населба не знам дали има таков некој посебен човек, Рејмен што би се рекло, зошто никој не познавам.
Порано, пред неколку години, немам забележано оттогаш, во ќошето помеѓу мојата зграда и таа до мојата, имаше јавна куќа. Мислам. Всушност е подрум, претпоставувам, има скалички за надоле кои водат некаде во зградата. Постојано идеа некои сомнителни фаци. Мислам, како да не забележам кога под прозорот од мојата соба се дешаваше. :D
true-story-neil-patrick-harris.png