Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје
Вакцините и нивната мрачна страна
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="malo" data-source="post: 347515" data-attributes="member: 1867"><p>Овие статии и видеа кои ги постирав се извадени од лекари, стручњаци, не од обични и неуки луѓе. </p><p>Инаку јас сум вакцинирана и ги имам прележано сите сипаници, моите деца имаат примено вакцини против сипаници и ги имаат прележано и тоа непосредно после примањето на вакцините. Помалиот не ми е вакциниран од заушки (бидејки престанав да ги вакцинирам пред околу 3-4 години), фати заушки и си ги прележа без никакви компликации, без лекарства, без никакви потешкотии и после прележувањето на заушките нагло се извиши и значително му се зајакна имунитетот, иако од секогаш имал јак имунитет. Постариот син ми беше вакциниран од заушки, но бидејки беше во контакт со братчето, не појави класични симптоми, туку веднаш почнаа да му отекуваат жлездите под пазувите што е значително многу по опасно одколку отекувањето на плунковните жлезди. Зошто вакцината не го заштити вакцинираното дете?</p><p>Има разлика од аутистични деца кои се родиле како такви и се сложувам дека се од постари мајки и најчесто тоа се машки деца, но во последно време има појава на аутизам кај деца кои се родени сосема здрави и совршено функционирале, некои дури и зборувале јасно, па потоа по примање на вакцина добиваат аутизам и истите имаат мајки кои не се после 33 год.</p><p>Вакцините не се задолжителни во развиените европски земји, а на балканот се задолжителни - зошто?</p><p>Зарем во Германија луѓето се неуки? Таму родителот потпишува изјава дека ако го вакцинира своето дете, тој си ја сноси одговорноста за последиците, а тука родителите добиваат казни и притоа ако после вакцинација детето има последици, за тоа никој не одговара.</p><p>Во Индија пред неколку години умреа околу 2000 деца веднаш по примање на вакцина и таму од тогаш таа вакцина е забранета. Земјата поднесе тужба против фирмата која ја произвела вакцината. Непосредно пред да се случи тоа, на една конференција Бил Гејтс јавно има изјавено дета треба популацијата на планетава значително да се намали, притоа посочувајки неколку земји меѓу кои и Индија, а потоа голем дел од своето богатство го инвестирал во компаниите кои произведуваат вакцини, меѓу кои и онаа која ја има произведено и смртоносната вакцина.</p><p>Графиконите кои ги имам ставено погоре покажуваат дека вакцините воопшто не се заслужни за искоренувањето на болестите, дека истите се воведени одкако смртноста од болеста природно почнала да опаѓа, а после воведувањето на вакцините опаѓањето на смртноста кај населението бележи многу бавен пад или одтанува на иста бројка без никакво понатамошно намалување.</p><p>И... Како може со инјектирање на течност која што содржи жива и алуминиум да се подобри нечие здравје??? КОја е лоѓиката тука?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="malo, post: 347515, member: 1867"] Овие статии и видеа кои ги постирав се извадени од лекари, стручњаци, не од обични и неуки луѓе. Инаку јас сум вакцинирана и ги имам прележано сите сипаници, моите деца имаат примено вакцини против сипаници и ги имаат прележано и тоа непосредно после примањето на вакцините. Помалиот не ми е вакциниран од заушки (бидејки престанав да ги вакцинирам пред околу 3-4 години), фати заушки и си ги прележа без никакви компликации, без лекарства, без никакви потешкотии и после прележувањето на заушките нагло се извиши и значително му се зајакна имунитетот, иако од секогаш имал јак имунитет. Постариот син ми беше вакциниран од заушки, но бидејки беше во контакт со братчето, не појави класични симптоми, туку веднаш почнаа да му отекуваат жлездите под пазувите што е значително многу по опасно одколку отекувањето на плунковните жлезди. Зошто вакцината не го заштити вакцинираното дете? Има разлика од аутистични деца кои се родиле како такви и се сложувам дека се од постари мајки и најчесто тоа се машки деца, но во последно време има појава на аутизам кај деца кои се родени сосема здрави и совршено функционирале, некои дури и зборувале јасно, па потоа по примање на вакцина добиваат аутизам и истите имаат мајки кои не се после 33 год. Вакцините не се задолжителни во развиените европски земји, а на балканот се задолжителни - зошто? Зарем во Германија луѓето се неуки? Таму родителот потпишува изјава дека ако го вакцинира своето дете, тој си ја сноси одговорноста за последиците, а тука родителите добиваат казни и притоа ако после вакцинација детето има последици, за тоа никој не одговара. Во Индија пред неколку години умреа околу 2000 деца веднаш по примање на вакцина и таму од тогаш таа вакцина е забранета. Земјата поднесе тужба против фирмата која ја произвела вакцината. Непосредно пред да се случи тоа, на една конференција Бил Гејтс јавно има изјавено дета треба популацијата на планетава значително да се намали, притоа посочувајки неколку земји меѓу кои и Индија, а потоа голем дел од своето богатство го инвестирал во компаниите кои произведуваат вакцини, меѓу кои и онаа која ја има произведено и смртоносната вакцина. Графиконите кои ги имам ставено погоре покажуваат дека вакцините воопшто не се заслужни за искоренувањето на болестите, дека истите се воведени одкако смртноста од болеста природно почнала да опаѓа, а после воведувањето на вакцините опаѓањето на смртноста кај населението бележи многу бавен пад или одтанува на иста бројка без никакво понатамошно намалување. И... Како може со инјектирање на течност која што содржи жива и алуминиум да се подобри нечие здравје??? КОја е лоѓиката тука? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје
Вакцините и нивната мрачна страна
На врв
Bottom