Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје
Вакцините и нивната мрачна страна
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Ѕвездичка" data-source="post: 347501" data-attributes="member: 6688"><p>Вакцините и ревакцините кои јас и многу други врснички и врсници сме ги примиле како деца, за сега си се покажале супер. Не ги разбирам овие новопечените мајки што не дозволуваат детето да им биде вакцинирано. Епа нека фати паротитис вирус ( заушки) , морбили ( мали сипаници), хепатитис А ( жолтицита) па ќе ги видам после. Не може лице кое не е медицинско лице да толкува состав на вакцина или да објавува статии тука дека биле штетни вакцините. Штетни ќе се да ако ставам внатре јас антиген од свиња или птица и ви ја аплицирам. Овие нормалните вакцини секое дете мора да ги прима. И тие ревакцини што ги имаат на училиште.</p><p>Аутизмот јас би го асоцираласо раѓање после 33 години, а не со вакцини.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ѕвездичка, post: 347501, member: 6688"] Вакцините и ревакцините кои јас и многу други врснички и врсници сме ги примиле како деца, за сега си се покажале супер. Не ги разбирам овие новопечените мајки што не дозволуваат детето да им биде вакцинирано. Епа нека фати паротитис вирус ( заушки) , морбили ( мали сипаници), хепатитис А ( жолтицита) па ќе ги видам после. Не може лице кое не е медицинско лице да толкува состав на вакцина или да објавува статии тука дека биле штетни вакцините. Штетни ќе се да ако ставам внатре јас антиген од свиња или птица и ви ја аплицирам. Овие нормалните вакцини секое дете мора да ги прима. И тие ревакцини што ги имаат на училиште. Аутизмот јас би го асоцираласо раѓање после 33 години, а не со вакцини. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје
Вакцините и нивната мрачна страна
На врв
Bottom