Важно за подфорумот Религија

Статус
Затворена за нови мислења.

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,933
743
ВАЖНО!!!

Во подфорумот религија Религија може слободно да отварате теми и да развивате дискусија.
Ве молиме да користите кириличен фонт, а доколку немате прочитајте како да инсталирате: клик

Заради поквалитетна дискусија, во темата е задолжително е да има вовед според кој подоцна би се одвивала истата.
  • Строго држете се до правилата, навреди и оф-топик мислења пријавувајте користејќи ја опцијата пријави под наведеното мислење и наведете ја причината.
  • Навреди врз друга религиозна група се забранети и ќе бидат најстрого санкционирани од страна на модераторот/ите.
  • Исто така пожелно е и да наведувате од каде ги црпите податоците.
  • Доколку бришете мислење, наведете зошто го правите тоа.
  • Не пишувате едно под друго мислење веднаш, користете го копчето „измени“.
За било какви проблеми, во секое време може да се обратите кај соодветниот модератор на профил или по приватна порака.
Почитувајте ги правилата и модераторите и ние ќе ве почитуваме вас!
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: scarstone and Scars
Статус
Затворена за нови мислења.