Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Религија
Будизам (Буда и неговото учење)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="existence" data-source="post: 248427" data-attributes="member: 621"><p>Рекол некој за кого велите дека нема его. Ај кратка анализа оти ме мрзи да пишувам долг пост околу оваа хипокризија.</p><p></p><p>Ако буда го кажал ова тогаш тој суптилно се ставил самиот себе на врв и сите останати се под него. Демек он е најјачи шизик и сеа другиве пошто се слепи он им објаснува дека не треба да ги прифатат неговите зборови само од почит туку пошто он кажал големи мудрости, кои онака суптилно и он ги сметал за големи мудрости, да размислат и убаво да ги разберат неговите зборови оти они се на пониско ниво од него и им треба малку време дур да протумачат што кажал големиот ушко.</p><p></p><p>Шта да ти причам приказнава.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="existence, post: 248427, member: 621"] Рекол некој за кого велите дека нема его. Ај кратка анализа оти ме мрзи да пишувам долг пост околу оваа хипокризија. Ако буда го кажал ова тогаш тој суптилно се ставил самиот себе на врв и сите останати се под него. Демек он е најјачи шизик и сеа другиве пошто се слепи он им објаснува дека не треба да ги прифатат неговите зборови само од почит туку пошто он кажал големи мудрости, кои онака суптилно и он ги сметал за големи мудрости, да размислат и убаво да ги разберат неговите зборови оти они се на пониско ниво од него и им треба малку време дур да протумачат што кажал големиот ушко. Шта да ти причам приказнава. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Религија
Будизам (Буда и неговото учење)
На врв
Bottom