Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Наука и техника
Бришење на Фејсбук пријатели
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 182151" data-attributes="member: 272"><p>Е тука грешиш. Не е потребно некому да му влегувам во профил, да го психоанализирам, да трошам додатно време за секој негов пост да осгатнувам дали е спам или не. Едноставно, тие се појавуваат во News feed и статистички 90% од статусите ако ми се качуваат на живци со секојдневните дебилни фрази, со барање на рандом апликации, лајк4иња, тантур4иња и такви мити неологизми, бришам без да речам А. </p><p>Втор болд првата половина никад не сум замарал со ваков третман или наречи го повеќе тортура за некакво лајк4е апликација или нешто слично. Втора половина, се дешава бе крах на профил, хакнување и користење за реклами. Се дешава некад некој со кој сум правел најнормален муабет виа ФБ во последните месеци да му се „смени“ психолошката слика и да стане највечи спамер. Културно си прашуем у живо или виа целуларец онака уз муабет шо се дешаа со ФБто и ако вика дека не се замара, бап бришка. Ова зборам за случаи на блиски пријатели.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 182151, member: 272"] Е тука грешиш. Не е потребно некому да му влегувам во профил, да го психоанализирам, да трошам додатно време за секој негов пост да осгатнувам дали е спам или не. Едноставно, тие се појавуваат во News feed и статистички 90% од статусите ако ми се качуваат на живци со секојдневните дебилни фрази, со барање на рандом апликации, лајк4иња, тантур4иња и такви мити неологизми, бришам без да речам А. Втор болд првата половина никад не сум замарал со ваков третман или наречи го повеќе тортура за некакво лајк4е апликација или нешто слично. Втора половина, се дешава бе крах на профил, хакнување и користење за реклами. Се дешава некад некој со кој сум правел најнормален муабет виа ФБ во последните месеци да му се „смени“ психолошката слика и да стане највечи спамер. Културно си прашуем у живо или виа целуларец онака уз муабет шо се дешаа со ФБто и ако вика дека не се замара, бап бришка. Ова зборам за случаи на блиски пријатели. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Наука и техника
Бришење на Фејсбук пријатели
На врв
Bottom