Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Наука и техника
Бришење на Фејсбук пријатели
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Farfalla" data-source="post: 182047" data-attributes="member: 141"><p>Еден совет вон темава- среди си ја девојката и врската со тоа, не верувам дека со таква посесивност ќе терате долго.</p><p>Он топик:</p><p>Јас имам скромни 200 и кусур пријатели на фејсбук. Имав 400, ама ги испобришав сите со кои се гледав еднаш годишно. Потоа следеше уште една чистка со тие со кои си имам едно срамжливо здраво, а едвај името им го знам. Дојдов до 170, ама во последно време ми се зголемија.</p><p>Избришав многу играчи, односно замарачи со тие покани за игри.</p><p>Избришав и такви кои цел живот им се врти околу фејсбук и им фали уште слика од гомното да стават.</p><p>Најмерачки ги избришав тие партиските. Несакајќи бев известувана за секој еден, е**н митинг, небитно од која партија.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Farfalla, post: 182047, member: 141"] Еден совет вон темава- среди си ја девојката и врската со тоа, не верувам дека со таква посесивност ќе терате долго. Он топик: Јас имам скромни 200 и кусур пријатели на фејсбук. Имав 400, ама ги испобришав сите со кои се гледав еднаш годишно. Потоа следеше уште една чистка со тие со кои си имам едно срамжливо здраво, а едвај името им го знам. Дојдов до 170, ама во последно време ми се зголемија. Избришав многу играчи, односно замарачи со тие покани за игри. Избришав и такви кои цел живот им се врти околу фејсбук и им фали уште слика од гомното да стават. Најмерачки ги избришав тие партиските. Несакајќи бев известувана за секој еден, е**н митинг, небитно од која партија. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Наука и техника
Бришење на Фејсбук пријатели
На врв
Bottom