Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Брачно неверство
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="orhidea" data-source="post: 318677" data-attributes="member: 6124"><p>Добар ден на сите нова сум на форумов ,случано налетав на темава па решив да пишам .Ке биде малку подолго али морам Можете да плукате мавате по мене нема да ми смени ништо ,едино сакам да ви го претставам неверството од другата страна да, да ,од страната кога жена изневерува </p><p>Мажена сум 15 години се омажив многу млада на 19 години после 5 години врска со тој дечко, го сакав повеке од животот мој За деца се помачивме повеке со судни маки и компликации опасни по мојот живот се изборив да дојдам до дете Првите 2 години беше се прекрасно без никакви кавги ,проблеми се како што секој би посакал ,за мене он беше Бог постепено почна да се менува се помалце време беше дома у мегу време останав бремена со ризична бременост него никаде го нема ,а и парите почнаа мистериозно да изчезнуваат од дома а и сето злато али за кратко додека не ми светна и додека не разбрав дека он игра комар и се коцка Тоа траеше 8 години се роди бебето он не дома пари ни за прашок не остава јас кријам пари он ги најде па ги изкоцка ,кај го нема да ти помогне па и пари ти краде Трпев ,трпев се за детето да не е без татко а за развод не не идеше у обзир моите немаа појма ништо и не подржуваат развод они се конзервативни у духот на Како си го одбра таков ке си го водиш Ај помина некако и тој период после многу кавги и неколку пати бев и тепана од него али не кажав на никој тука беше и муабетот ако ен ти чине оди си После почна пак да го нема дома ама овој пат пари не фалеа дома не ги крадеше, петок сабота си испаѓа како ерген наутро се прибира неработи ништо а за сето тоа време да напоменам ок однос имаме и супер секс од ниедна страна не беше запоставен што сакаше се добиваше После некои 5-6 години курвање го разбирав со која како што факав пораки а отпосле разбрав дека и со моја колешка од работа се гледал а она идеше кај мене дома на кафе ,после тоа реши да оди да работи во Словенија и замина </p><p>Јас останав со детето дома веке и тоа порасна а он си доага 3 пати годишно и се гледаме по 3 недели некаде Во мегу време јас запознав човек од еден соседен град и почнав да се гледам со него еве веке 3 година Супер ми е со него ,секојдневно се слушаме на телефон се гледаме редовно си имаме изнајмен наш стан исто така да напоменам дека и он е женет постар од мене е 8 години За него немам ни еден збор настрана да кажам перфектен човек што ке каже исполнува си стои на збор Знам само дека се заљубив во него и не жалам за ништо истот го вели и он за мене , решив дека и јас треба да живеам се зближвме премногу со него </p><p>Знам дека ке ме осудите и секако навредувате али ок е ке ви простам на сите бидејки и јас истото порано го мислев кога ке дознаев дека некоја жена изневерува али ете и јас истото го правам свесна сум за тоа и за ризикот кој ми виси над глава</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="orhidea, post: 318677, member: 6124"] Добар ден на сите нова сум на форумов ,случано налетав на темава па решив да пишам .Ке биде малку подолго али морам Можете да плукате мавате по мене нема да ми смени ништо ,едино сакам да ви го претставам неверството од другата страна да, да ,од страната кога жена изневерува Мажена сум 15 години се омажив многу млада на 19 години после 5 години врска со тој дечко, го сакав повеке од животот мој За деца се помачивме повеке со судни маки и компликации опасни по мојот живот се изборив да дојдам до дете Првите 2 години беше се прекрасно без никакви кавги ,проблеми се како што секој би посакал ,за мене он беше Бог постепено почна да се менува се помалце време беше дома у мегу време останав бремена со ризична бременост него никаде го нема ,а и парите почнаа мистериозно да изчезнуваат од дома а и сето злато али за кратко додека не ми светна и додека не разбрав дека он игра комар и се коцка Тоа траеше 8 години се роди бебето он не дома пари ни за прашок не остава јас кријам пари он ги најде па ги изкоцка ,кај го нема да ти помогне па и пари ти краде Трпев ,трпев се за детето да не е без татко а за развод не не идеше у обзир моите немаа појма ништо и не подржуваат развод они се конзервативни у духот на Како си го одбра таков ке си го водиш Ај помина некако и тој период после многу кавги и неколку пати бев и тепана од него али не кажав на никој тука беше и муабетот ако ен ти чине оди си После почна пак да го нема дома ама овој пат пари не фалеа дома не ги крадеше, петок сабота си испаѓа како ерген наутро се прибира неработи ништо а за сето тоа време да напоменам ок однос имаме и супер секс од ниедна страна не беше запоставен што сакаше се добиваше После некои 5-6 години курвање го разбирав со која како што факав пораки а отпосле разбрав дека и со моја колешка од работа се гледал а она идеше кај мене дома на кафе ,после тоа реши да оди да работи во Словенија и замина Јас останав со детето дома веке и тоа порасна а он си доага 3 пати годишно и се гледаме по 3 недели некаде Во мегу време јас запознав човек од еден соседен град и почнав да се гледам со него еве веке 3 година Супер ми е со него ,секојдневно се слушаме на телефон се гледаме редовно си имаме изнајмен наш стан исто така да напоменам дека и он е женет постар од мене е 8 години За него немам ни еден збор настрана да кажам перфектен човек што ке каже исполнува си стои на збор Знам само дека се заљубив во него и не жалам за ништо истот го вели и он за мене , решив дека и јас треба да живеам се зближвме премногу со него Знам дека ке ме осудите и секако навредувате али ок е ке ви простам на сите бидејки и јас истото порано го мислев кога ке дознаев дека некоја жена изневерува али ете и јас истото го правам свесна сум за тоа и за ризикот кој ми виси над глава [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Брачно неверство
На врв
Bottom