Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Брачно неверство
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Мортидо" data-source="post: 131808" data-attributes="member: 670"><p>Мажот е крив!</p><p>Кој му е крив на мажот што не си се препирал со женаму на шала та за потоа да се смират и да излезат на кафе, па да и пише смс ’’те посакувам мачкице’’ и на крај да се плеснат онака јако? м? Морала таа кутрата со колегата да се снаоѓа.</p><p></p><p>Океј, се зезам за погорното, но сепак вината не е секогаш кај изневерувачот било да е мажот или жената. Имам и во мојата околина жени кои изневеруваат, но кога гледам какво магаре од сопруг чуваат дома, донекаде и не ги кривам. Меџутим, треба прво да се напраи разговор у четири очи и да се воведат некои реформи во врската/бракот за да не дојде до неверство.</p><p>Исто и обратно. Имам еден пријател кој неколку години е во врска, а сеуште го нема доживеано оралното задоволство од женска му. За да бида работата уште пожална не го ни фаќа за пенис, а сексуалниот чин се води строго во полузатемнета просторија. Не се заебавам, ова е жива вистина, повеќепати ми се има жалено. Сум пробувал вели да ја разубедам, никако! И како после да не изневерува?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Мортидо, post: 131808, member: 670"] Мажот е крив! Кој му е крив на мажот што не си се препирал со женаму на шала та за потоа да се смират и да излезат на кафе, па да и пише смс ’’те посакувам мачкице’’ и на крај да се плеснат онака јако? м? Морала таа кутрата со колегата да се снаоѓа. Океј, се зезам за погорното, но сепак вината не е секогаш кај изневерувачот било да е мажот или жената. Имам и во мојата околина жени кои изневеруваат, но кога гледам какво магаре од сопруг чуваат дома, донекаде и не ги кривам. Меџутим, треба прво да се напраи разговор у четири очи и да се воведат некои реформи во врската/бракот за да не дојде до неверство. Исто и обратно. Имам еден пријател кој неколку години е во врска, а сеуште го нема доживеано оралното задоволство од женска му. За да бида работата уште пожална не го ни фаќа за пенис, а сексуалниот чин се води строго во полузатемнета просторија. Не се заебавам, ова е жива вистина, повеќепати ми се има жалено. Сум пробувал вели да ја разубедам, никако! И како после да не изневерува? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Брачно неверство
На врв
Bottom