Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Бракот во минатото
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="parvati" data-source="post: 185985" data-attributes="member: 146"><p>Чудни су онија бракови кои успеале у минато, а биле чиста намештаљка : )</p><p>Имало случаеви куде што без да се знаеф, они се зимаф, а у стројници нели,таксаф ги родители, споиф ги од нигде и ништо</p><p>И тој на 16 године бе, колко млади а толко способни за брак и домашни обврске и за работу, тк е било сфе друго бе, на работа на труд, морни копачки и копачи : )</p><p>И има дн днска живи бабефци и дедофци кои су од овуј врсту на брак, и још се сакаф еј : )</p><p>На другара ми баба и дедо од Нагоричане : ) Имаф над 85 и двоицата, а толко су слатки и луди, мноо су ми интересни</p><p>Е они су споени на тј начин, без да се знаеф</p><p></p><p>А од друу страну не е чудно што повише успевале бракови у минато, имало бре тк права љубаф(има и ск ама ск е сфе изопачено)</p><p></p><p>А дншњи бракови пола су од интерес пола од предвремена бременост : )</p><p>Права љубаф у дншњо време е снашка да не е трудна на сфадбу хаха</p><p></p><p>Ја сам мноо протиф бракови у неузреани годинке</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="parvati, post: 185985, member: 146"] Чудни су онија бракови кои успеале у минато, а биле чиста намештаљка : ) Имало случаеви куде што без да се знаеф, они се зимаф, а у стројници нели,таксаф ги родители, споиф ги од нигде и ништо И тој на 16 године бе, колко млади а толко способни за брак и домашни обврске и за работу, тк е било сфе друго бе, на работа на труд, морни копачки и копачи : ) И има дн днска живи бабефци и дедофци кои су од овуј врсту на брак, и још се сакаф еј : ) На другара ми баба и дедо од Нагоричане : ) Имаф над 85 и двоицата, а толко су слатки и луди, мноо су ми интересни Е они су споени на тј начин, без да се знаеф А од друу страну не е чудно што повише успевале бракови у минато, имало бре тк права љубаф(има и ск ама ск е сфе изопачено) А дншњи бракови пола су од интерес пола од предвремена бременост : ) Права љубаф у дншњо време е снашка да не е трудна на сфадбу хаха Ја сам мноо протиф бракови у неузреани годинке [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Бракот во минатото
На врв
Bottom