Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Убавина и стил
Коса
Бојадисување (фарбање) на косата
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Fashion.Lover" data-source="post: 313254" data-attributes="member: 5956"><p>Па мајка ми ми вели да не ја фарбам,бидејќи природната е поубава од што било друго,сестрите ми викаат дека секоја би ми стоела убаво,особено руса,црвена,сите кафени нијанси или црна,зашто имам светли очи.Ама во исто време ми велат да не се фарбам,зашто некои божем едвај се мачат да ја добијат оваа боја.А пријателките ми велат дека секоја ми стои убаво.Еве од најосновните ќе почнам:црна-дека има контраст,зашто ретки се комбинациите,црна коса и светли очи,па згора на тоа и бел тен.Руса-дека имам светол тен и светли очи,па како Скандинавка,Германка,Русинка и како од која било руса нација ќе сум била,односно ќе сум се прилагодела на моето моментално место на живеење,а и ќе ме освежела.Кафена-дека природно ни е таква,сите нијанси ми стоеле,според нив.А црвена-дека најдобро стоела на светли очи,посебно онаа на Марша Крос,Хурем,Никол Кидман,односно каква што имаат тие.Ете тоа од нив.А да и денес бев на фризер да се исфенирам,кога и кажав што сакам,ме искара,бидејќи имам и многу сјај,а и прилично густа ми е и долга до половина ми е.Каде и да одев на фризер секаде ми го велеа тоа.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Fashion.Lover, post: 313254, member: 5956"] Па мајка ми ми вели да не ја фарбам,бидејќи природната е поубава од што било друго,сестрите ми викаат дека секоја би ми стоела убаво,особено руса,црвена,сите кафени нијанси или црна,зашто имам светли очи.Ама во исто време ми велат да не се фарбам,зашто некои божем едвај се мачат да ја добијат оваа боја.А пријателките ми велат дека секоја ми стои убаво.Еве од најосновните ќе почнам:црна-дека има контраст,зашто ретки се комбинациите,црна коса и светли очи,па згора на тоа и бел тен.Руса-дека имам светол тен и светли очи,па како Скандинавка,Германка,Русинка и како од која било руса нација ќе сум била,односно ќе сум се прилагодела на моето моментално место на живеење,а и ќе ме освежела.Кафена-дека природно ни е таква,сите нијанси ми стоеле,според нив.А црвена-дека најдобро стоела на светли очи,посебно онаа на Марша Крос,Хурем,Никол Кидман,односно каква што имаат тие.Ете тоа од нив.А да и денес бев на фризер да се исфенирам,кога и кажав што сакам,ме искара,бидејќи имам и многу сјај,а и прилично густа ми е и долга до половина ми е.Каде и да одев на фризер секаде ми го велеа тоа. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Убавина и стил
Коса
Бојадисување (фарбање) на косата
На врв
Bottom