Бесплатни СМС пораки

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Мислам дека нема некој што не сака нешто беспатно, па кога е веќе зашто да не се искористи макар и една порака да е :giggle

Доколку сте корисник на операторот VIP секој ден можете да праќате по 3 бесплатни пораки преку интернет, се што ви треба е да го напишете вашиот број на странава, ќе ви стигне код на мобилниот, го внесувате кодот во празното поле и праќате 3 пораки.

За T-mobile не сум сигурна дали уште можат да се праќаат пораки, бидејќи не се вклучувам сега. Порано имаше 5 пораки дневно, доколку некој уште некој праќа нека каже што како е.
А доколку сакате за членете клик овде.

Порано праќав и од оваа страна http://www.wadja.com/ , сега не праќам и не знам што како е.

Доколку знаете и некои други сајтови за бесплатни пораки споделете...

Caci

Истакнат Член
15 февруари 2012
876
1,104
393
31
Струмица
Од т-мобиле може, јас праќам од таму, тие што најмногу ми требаат се на т-мобиле :cool:

• Ми се допаѓа
Реакции: Dee Dee

Succubus

Истакнат Член
28 февруари 2012
562
835
393
under your skin.
Ја не знам шо е работата кај мене, СЕКОГАШ кога идам да се најавам за бесплатните пораки, секогаш ми вика : Страницата не е достапна бла бла..
И никогаш не сум можела преку оваа страница да праќам |-(
Btw, фала ви за другите страни (sun)

Natenceto

Староседелец
6 март 2012
1,031
1,194
1,123
Скопје
Вип праќам или од телефон или од интернет страната.
Има многу што се жалат дека не е достапна страната, а кај мене работи се.

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Издавам простор за 5 бесплатни пораки на T-Mobile и 6 бесплатни пораки на Vip | дневно

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Доколку сте корисник на операторот VIP секој ден можете да праќате по 3 бесплатни пораки преку интернет, се што ви треба е да го напишете вашиот број на странава, ќе ви стигне код на мобилниот, го внесувате кодот во празното поле и праќате 3 пораки.

Не ми отвара нешто на вип страната, што е финтата?

Бараната страница е привремено недостапна.
Ве молиме обидете се повторно.

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Не ми отвара нешто на вип страната, што е финтата?

Бараната страница е привремено недостапна.
Ве молиме обидете се повторно.
Не знам ама отвори ја страната а вип и таму од дтранат аимап, Вип веб СМС.