Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Религија
Атеизам (генерална дискусија)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Jackal" data-source="post: 43347" data-attributes="member: 21"><p>па да дебатираме за тоа е форумов...се увериле во господовите чуда затоа што била намногу ниско интелектуално ниво и не нзнаеле как ода си го објасната па му текнало на некој дека тоа е 'виша сила ' и дека бог креаторо на се го прави тоа... пример за тоа еве од пред неко јден, на село кај бабами еден нивни комшија си клава интнернет бежичен и бабами прашва абе како ке клај интернет тој ко к не пуштил кабел дома како можи така без кабел... ме сфаќаш шо сакам да ти кажам? бежичниот интернет за нив е нова работа и е релативно непозната додека за нас е позната и немаме гајле. така итогаш , луѓето ги гледале ти 'чуда божји ' и некој паметен им реколдека тоа е бог и ако не го слушаат ке горат во пеколот..</p><p></p><p>евет иедно клипче ѕирни го и кажими шо мислиш ..</p><p>господ не казнува зашто не сака ... мој омилен цитата од клипов..</p><p>[media=youtube]vRCBjqC-IVc[/media]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Jackal, post: 43347, member: 21"] па да дебатираме за тоа е форумов...се увериле во господовите чуда затоа што била намногу ниско интелектуално ниво и не нзнаеле как ода си го објасната па му текнало на некој дека тоа е 'виша сила ' и дека бог креаторо на се го прави тоа... пример за тоа еве од пред неко јден, на село кај бабами еден нивни комшија си клава интнернет бежичен и бабами прашва абе како ке клај интернет тој ко к не пуштил кабел дома како можи така без кабел... ме сфаќаш шо сакам да ти кажам? бежичниот интернет за нив е нова работа и е релативно непозната додека за нас е позната и немаме гајле. така итогаш , луѓето ги гледале ти 'чуда божји ' и некој паметен им реколдека тоа е бог и ако не го слушаат ке горат во пеколот.. евет иедно клипче ѕирни го и кажими шо мислиш .. господ не казнува зашто не сака ... мој омилен цитата од клипов.. [media=youtube]vRCBjqC-IVc[/media] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Религија
Атеизам (генерална дискусија)
На врв
Bottom