Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Религија
Атеизам (генерална дискусија)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Jackal" data-source="post: 43314" data-attributes="member: 21"><p>прво финтата окулу еволуцијата не е после 100-200 оплодувања од два мајмуни да се роди човек туку еволуцијата е менување на особините на суштеството да речам. пример , мајмуните живееле на дрва и биле свиткани па поминале стотици години па почнале да ги исправуваат раце , па потоа поминале уште милиони години па почнале да се исправуваат па се до оној момент кога веќе оделе скрос исправено... за ова има докази колку шо скаш но она ти шо го споменуваш е само приказна за мене ( зашто немаш докази) ако не ми верваш на ова моето погоре кажаното ти препорачувам да ја корситиш таа т воја електронска машина и да побараш на гугл за хомо сапиенс , за неандерталците , за австралопитекус и за куп други... побарај и сам ке се увереиш колку докази има аз еволуција додека за создавањето на адам и ева има само приказни нема ниту еден доказ..</p><p>ако нешто го пишува во книга не знач идека е точно пример, ако си ја читал угурсус од Сашко Тасевски там усе вели дека туше тинкачот е лидер на ал каеда и дека тој ги извршил нападите на 11 септември ..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Jackal, post: 43314, member: 21"] прво финтата окулу еволуцијата не е после 100-200 оплодувања од два мајмуни да се роди човек туку еволуцијата е менување на особините на суштеството да речам. пример , мајмуните живееле на дрва и биле свиткани па поминале стотици години па почнале да ги исправуваат раце , па потоа поминале уште милиони години па почнале да се исправуваат па се до оној момент кога веќе оделе скрос исправено... за ова има докази колку шо скаш но она ти шо го споменуваш е само приказна за мене ( зашто немаш докази) ако не ми верваш на ова моето погоре кажаното ти препорачувам да ја корситиш таа т воја електронска машина и да побараш на гугл за хомо сапиенс , за неандерталците , за австралопитекус и за куп други... побарај и сам ке се увереиш колку докази има аз еволуција додека за создавањето на адам и ева има само приказни нема ниту еден доказ.. ако нешто го пишува во книга не знач идека е точно пример, ако си ја читал угурсус од Сашко Тасевски там усе вели дека туше тинкачот е лидер на ал каеда и дека тој ги извршил нападите на 11 септември .. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Религија
Атеизам (генерална дискусија)
На врв
Bottom