Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Кариера
Арогантни продавачи и службеници
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Natenceto" data-source="post: 61326" data-attributes="member: 685"><p>Ау уште памтам. Пред 4 години во тмобајл бевме со татко ми да прашаме дали можеме да земеме лаптоп на рати, а и двајцата бевме на постпејд и сеа типот од тмобајл, првин не сакаше да ни одобро од пуст мерак, после беше кај менаџерот да праша дали може а го видов како излегува криејќи го мобилниот телефонот во џеб.И типот ми вика не можело она ова, и добро. Дојдовме дома и вечерта така седиме со татко ми и гледаме реклама дека може да се земе лаптоп ако си веќе постоечки постпејд претплатник. Вика татко ми ќе се јавиме во контакт центарот пак да прашаме. И оп од таму викаат дека можело дека немало врска што ни кажал типот, значи нему не му одговарало он своја политика си водел он богатиот ние сиромаси. Идеме и имаше таму една љубезна вика може незнам зошто колега не ви одобрил, требал уште одма да ви одобри. Значи тој не сакал да не услужи. Колку ме нервираа таквите, и ни одобри земавме се тоа у последен момент. Идам следниот ден да си ставам кредит го гледам истиот тип и девојката што се услужи беа иста смена на работа. И она не прашува како лаптопот се снајдовме ли она ова и јас викам супер е се а типот слушна и не му беше мило. Јас си завршив работа на излегување му се насмевна а тој остана да се нервира.</p><p></p><p>Значи не е битно дали се има пари или не, ако компанијата налага дека треба да одобриш нешто тогаш направи го тоа, а не тој како му прднело така. А и немаше лаптопи па голема беше можноста да го чувал за некој негов близок.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Natenceto, post: 61326, member: 685"] Ау уште памтам. Пред 4 години во тмобајл бевме со татко ми да прашаме дали можеме да земеме лаптоп на рати, а и двајцата бевме на постпејд и сеа типот од тмобајл, првин не сакаше да ни одобро од пуст мерак, после беше кај менаџерот да праша дали може а го видов како излегува криејќи го мобилниот телефонот во џеб.И типот ми вика не можело она ова, и добро. Дојдовме дома и вечерта така седиме со татко ми и гледаме реклама дека може да се земе лаптоп ако си веќе постоечки постпејд претплатник. Вика татко ми ќе се јавиме во контакт центарот пак да прашаме. И оп од таму викаат дека можело дека немало врска што ни кажал типот, значи нему не му одговарало он своја политика си водел он богатиот ние сиромаси. Идеме и имаше таму една љубезна вика може незнам зошто колега не ви одобрил, требал уште одма да ви одобри. Значи тој не сакал да не услужи. Колку ме нервираа таквите, и ни одобри земавме се тоа у последен момент. Идам следниот ден да си ставам кредит го гледам истиот тип и девојката што се услужи беа иста смена на работа. И она не прашува како лаптопот се снајдовме ли она ова и јас викам супер е се а типот слушна и не му беше мило. Јас си завршив работа на излегување му се насмевна а тој остана да се нервира. Значи не е битно дали се има пари или не, ако компанијата налага дека треба да одобриш нешто тогаш направи го тоа, а не тој како му прднело така. А и немаше лаптопи па голема беше можноста да го чувал за некој негов близок. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Кариера
Арогантни продавачи и службеници
На врв
Bottom