Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Кариера
Арогантни продавачи и службеници
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="melpomena" data-source="post: 61313" data-attributes="member: 613"><p>Аааа не те оправдувам,ако не им се доста тие пари за кои што се платени ај да почнеме да се тепаме мегу себе.Мене ме прашува ли некој кога одам да купувам за колку пари работам?Ако работам за 100 евра имам право да ја истепам вработената?Што и сум јас крива или па таа мене.Си има институции каде да си се обратиме.</p><p>Јес да,признавам не секогаш ни е на сите денот,или пак некои имаат дебели причини што работат за работодавци од кои не се задоволни ама пак јас најмалку им сум крива.</p><p>Додуша јас лично не сум имала многу проблем со продавач ради тоа што кога пазарам не сакам да имам никој на глава и по не ми сметаат тие што читат весници отколку некој да оди по мене.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="melpomena, post: 61313, member: 613"] Аааа не те оправдувам,ако не им се доста тие пари за кои што се платени ај да почнеме да се тепаме мегу себе.Мене ме прашува ли некој кога одам да купувам за колку пари работам?Ако работам за 100 евра имам право да ја истепам вработената?Што и сум јас крива или па таа мене.Си има институции каде да си се обратиме. Јес да,признавам не секогаш ни е на сите денот,или пак некои имаат дебели причини што работат за работодавци од кои не се задоволни ама пак јас најмалку им сум крива. Додуша јас лично не сум имала многу проблем со продавач ради тоа што кога пазарам не сакам да имам никој на глава и по не ми сметаат тие што читат весници отколку некој да оди по мене. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Кариера
Арогантни продавачи и службеници
На врв
Bottom