Апарати за слабеење

Radoznala1

Полноправен Член
12 ноември 2017
64
28
18
26
Здраво. Сакам да прашам дали некој знае дали има застапништво за апарати за слабеење во Македонија како на пример лпг , кавитација, липолиза ...или дали знае од каде ги набавуваат апаратите за салони низ Македонија ?
 
Последна промена:

pozdrav eden topol

Истакнат Член
10 ноември 2017
606
347
63
Здраво. Сакам да прашам дали некој знае дали има застапништво за апарати за слабеење во Македонија како на
пример лпг , кавитација, липолиза ...или дали знае од каде ги набавуваат апаратите за салони низ Македонија ?

Сигурно е дека има, но прашај во било кој салон за убавина..ете на пр.прашај во "силуете".
 

Radoznala1

Полноправен Член
12 ноември 2017
64
28
18
26
Сигурно е дека има, но прашај во било кој салон за убавина..ете на пр.прашај во "силуете".
Јас би прашала но никој не би кажал зошто автоматски сум конкуренција ...дали би знаеле точно име на застапниште ?
 

pozdrav eden topol

Истакнат Член
10 ноември 2017
606
347
63
Јас би прашала но никој не би кажал зошто автоматски сум конкуренција ...дали би знаеле точно име на застапниште ?
Незнам навистина, но знам дека лесно би нашла ако ми треба...Отвори на огласи, на пр.на Пазар 3..има многу огласи со прадажба на козметички апарати за тело..ете почни од таму, јавувај се, прашувај и ќе "исчепкаш"информации.
Логиката дека ке им бидеш конкуренција ако ти кажат име на фирма, не ти ја гледам, но није битно.
 

Radoznala1

Полноправен Член
12 ноември 2017
64
28
18
26
Незнам навистина, но знам дека лесно би нашла ако ми треба...Отвори на огласи, на пр.на Пазар 3..има многу огласи со прадажба на козметички апарати за тело..ете почни од таму, јавувај се, прашувај и ќе "исчепкаш"информации.
Логиката дека ке им бидеш конкуренција ако ти кажат име на фирма, не ти ја гледам, но није битно.
Ќе се обидам ,ќе ископам нешто битно е да има опции ...а дали мислите дека добро се заработува од салон со неколку машини за слабеење квалитетни за почеток ?
 

pozdrav eden topol

Истакнат Член
10 ноември 2017
606
347
63
Ќе се обидам ,ќе ископам нешто битно е да има опции ...а дали мислите дека добро се заработува од салон со неколку машини за слабеење квалитетни за почеток ?
Е тоа зависи од многу фактори, така да не можам да бидам компетентна за да ти дадам одговор?
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Radoznala1