Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Андреас Брејвик - новиот Хитлер
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Anakin" data-source="post: 145180" data-attributes="member: 1770"><p>Се согласувам за постов , само имам едно прашање зарем никој не знае дека Брејвик е Масон и како одат работите во круговите на масоните ....не е Брејвик воопшто ни луд ни психопат ....позади стои сосема поинаква идеологија , жртви за жал во ваквите случаеви секогаш има, повторувам за жал, но зарем не не убиваат полека секој ден, зарем не ни пуштаат лабараториски произведени вируси и го елиминираат народот се со цел да се богати фармацевската индустрија зарем не ни прават внатрешни немири и ни ги крадат ресурсите , па видете што се случува секаде каде што капиталистичката рака досегнала...убиства има секој ден за жал темната бројка е секогаш фрапантна ... а кој да одговара за тоа ????</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Anakin, post: 145180, member: 1770"] Се согласувам за постов , само имам едно прашање зарем никој не знае дека Брејвик е Масон и како одат работите во круговите на масоните ....не е Брејвик воопшто ни луд ни психопат ....позади стои сосема поинаква идеологија , жртви за жал во ваквите случаеви секогаш има, повторувам за жал, но зарем не не убиваат полека секој ден, зарем не ни пуштаат лабараториски произведени вируси и го елиминираат народот се со цел да се богати фармацевската индустрија зарем не ни прават внатрешни немири и ни ги крадат ресурсите , па видете што се случува секаде каде што капиталистичката рака досегнала...убиства има секој ден за жал темната бројка е секогаш фрапантна ... а кој да одговара за тоа ???? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Андреас Брејвик - новиот Хитлер
На врв
Bottom