Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Анален секс
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="malo" data-source="post: 333362" data-attributes="member: 1867"><p>... Но немора да значи дека тие што не сакаат анален секс дека се конзервативни, сепак тоа е лично право на избор.</p><p>На пример, јас не се сметам себеси за личност со застарени сфаќања, ниту пак за мене има табу теми, но сепак знам што сакам, а што не сакам да пробам или да практикувам. Аналниот секс никогаш не ми бил прилечна опција.</p><p>А и големо влијание врз мене имаше еден интернистички преглед на дебелото црево од страна на не толку нежен доктор, така да сега од самата помисла се ежам.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="malo, post: 333362, member: 1867"] ... Но немора да значи дека тие што не сакаат анален секс дека се конзервативни, сепак тоа е лично право на избор. На пример, јас не се сметам себеси за личност со застарени сфаќања, ниту пак за мене има табу теми, но сепак знам што сакам, а што не сакам да пробам или да практикувам. Аналниот секс никогаш не ми бил прилечна опција. А и големо влијание врз мене имаше еден интернистички преглед на дебелото црево од страна на не толку нежен доктор, така да сега од самата помисла се ежам. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Анален секс
На врв
Bottom