Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Бременост
Абортус: за или против?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Black Mamba" data-source="post: 33121" data-attributes="member: 684"><p>Очигледно е дека не се разбираме. Ниту јас, а верувам дека ни било кој од другите членови на форумов кои се за абортус не тврдиме дека е дозволено или правилно да се абортира во било кој стадиум од бременоста, ниту пак дека после секој незаштитен секс треба да следи абортус. Едноставно, треба да постои право на избор - секоја жена да може да одлучи што понатаму и притоа да не биде нарекувана убиец или не знам веќе како. Мислам дека нешто слично на ова веќе беше напишано и се извинувам на тој/таа што му/и го повторувам мислењето - али, не ми е јасно како во 21 век е можно да постојат толку ограничени размислувања, неедуцираност и морално фаталистички ставови.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Black Mamba, post: 33121, member: 684"] Очигледно е дека не се разбираме. Ниту јас, а верувам дека ни било кој од другите членови на форумов кои се за абортус не тврдиме дека е дозволено или правилно да се абортира во било кој стадиум од бременоста, ниту пак дека после секој незаштитен секс треба да следи абортус. Едноставно, треба да постои право на избор - секоја жена да може да одлучи што понатаму и притоа да не биде нарекувана убиец или не знам веќе како. Мислам дека нешто слично на ова веќе беше напишано и се извинувам на тој/таа што му/и го повторувам мислењето - али, не ми е јасно како во 21 век е можно да постојат толку ограничени размислувања, неедуцираност и морално фаталистички ставови. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Бременост
Абортус: за или против?
На врв
Bottom