Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Бременост
Абортус: за или против?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="TheKitten" data-source="post: 31807" data-attributes="member: 623"><p>Малку се децата кои ја имаат среќата да бидат во СОС детското село. Повеќето се во домовите, во кои се далеку од пристоен, а не пак добар живот.</p><p>Второ, има заинтересираност за посвојување, но процедурата трае и по 10 и повеќе години. Последен случај, моја познаничка се обидува веќе 12 години да посвои две близначиња, кои моментално имаат 13 години.</p><p>Детето треба да е премногу среќно за да биде посвоено - а и да биде посвоено рано, пред се, до 1 година законски не смее да биде дадено во ниту едно семејство.</p><p></p><p>Јас лично, ако веќе не сакам дете, а сум бремена, ќе абортирам, ни под разно нема да го оставам во дом.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TheKitten, post: 31807, member: 623"] Малку се децата кои ја имаат среќата да бидат во СОС детското село. Повеќето се во домовите, во кои се далеку од пристоен, а не пак добар живот. Второ, има заинтересираност за посвојување, но процедурата трае и по 10 и повеќе години. Последен случај, моја познаничка се обидува веќе 12 години да посвои две близначиња, кои моментално имаат 13 години. Детето треба да е премногу среќно за да биде посвоено - а и да биде посвоено рано, пред се, до 1 година законски не смее да биде дадено во ниту едно семејство. Јас лично, ако веќе не сакам дете, а сум бремена, ќе абортирам, ни под разно нема да го оставам во дом. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Бременост
Абортус: за или против?
На врв
Bottom