Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Бременост
Абортус: за или против?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Coelho" data-source="post: 272097" data-attributes="member: 896"><p>Претпоставувам мислиш на тоа да се роди детето, па да се даде на посвојување?</p><p></p><p></p><p></p><p>Значи мајка се станува онака, од досада? Од хоби? Не знам, на неспремно? Се разбира дека мајка не се станува кога на некоја девојка ќе и притекне, меѓутоа мајка се станува кога најмногу одговара. Сепак, и ајде биди реална малку, за да се грижиш за едно дете ти се потребни енергија, време, труд, пари, итн. Земајќи го тоа во предвид - да, мајка се станува кога е најдобар момент, кога најмногу му одговара на парот.</p><p></p><p>Инаку, според мене барем, парите буквално се еден од клучните фактори при планирање на семејство доколу парот свесно планира и логички и зрело размислува. Храна, алишта, играчки, количка, пелени и останати производи потребни за грижа на едно дете како се обезбедуваат, извини? И да, тоа што викаш, некогаш ги има - некогаш ги нема. Меѓутоа затоа се планира. Зборуваме за просечна семејство.</p><p></p><p></p><p></p><p>Прво, било која хируршка процедура може да убие личност. Второ, не сум доволно информиран за ова меѓутоа, мислам дека доколку не дојде до никакви компликации при абортусот не би требало да влијае врз плодноста.</p><p></p><p></p><p></p><p>Се разбира дека сите тука си кажуваме свое мислење, се знае зошто е форум. Мислења, дискусии, дебати, итн. Јас си кажав свое мислење, па за да не играме вечно на ти го - дај ми го, завршувам со темава.</p><p></p><p>Поздрав!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Coelho, post: 272097, member: 896"] Претпоставувам мислиш на тоа да се роди детето, па да се даде на посвојување? Значи мајка се станува онака, од досада? Од хоби? Не знам, на неспремно? Се разбира дека мајка не се станува кога на некоја девојка ќе и притекне, меѓутоа мајка се станува кога најмногу одговара. Сепак, и ајде биди реална малку, за да се грижиш за едно дете ти се потребни енергија, време, труд, пари, итн. Земајќи го тоа во предвид - да, мајка се станува кога е најдобар момент, кога најмногу му одговара на парот. Инаку, според мене барем, парите буквално се еден од клучните фактори при планирање на семејство доколу парот свесно планира и логички и зрело размислува. Храна, алишта, играчки, количка, пелени и останати производи потребни за грижа на едно дете како се обезбедуваат, извини? И да, тоа што викаш, некогаш ги има - некогаш ги нема. Меѓутоа затоа се планира. Зборуваме за просечна семејство. Прво, било која хируршка процедура може да убие личност. Второ, не сум доволно информиран за ова меѓутоа, мислам дека доколку не дојде до никакви компликации при абортусот не би требало да влијае врз плодноста. Се разбира дека сите тука си кажуваме свое мислење, се знае зошто е форум. Мислења, дискусии, дебати, итн. Јас си кажав свое мислење, па за да не играме вечно на ти го - дај ми го, завршувам со темава. Поздрав! [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Бременост
Абортус: за или против?
На врв
Bottom