Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Бременост
Абортус: за или против?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Kalino.Mome" data-source="post: 235659" data-attributes="member: 2308"><p>Никој не сака да израсне деликвент. А деликвенти имало и ќе има, се раѓаат и во добро ситуирани и во сиромашни фамилии, и планирано и непланирано. Родителите треба да дадат се од себе за да воспитаат чесна личност, способна за нормално функционирање во општеството. Ако во таа мисија кикснат, сигурно нема да го поддржуваат, но нема ни да плукаат по него.</p><p>И хомосексуалци се раѓаат каде било. Јас еве можеби сега не гледам благонаклонето кон нив, ама времињата и ставовите се менуваат. Башка, моја крв ќе биде, многу тешко дека ќе го плукам. Исто не би сакала моето дете,на пример, да повторува години во средно, ама сигурно нема да се откажам од него ако тоа се случи.</p><p>Викаш Хитлер може ќе сме го немале, ама може и Рендген и Флеминг ќе ги немавме.</p><p></p><p>Инаку, јас не сум против абортус, ама сакав да одговорам. Една професорка од филозофски или правен, не знам точно, имаше напишано многу добро за ова, ама страв ми е да го ставам тука да не е со политичка содржина.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kalino.Mome, post: 235659, member: 2308"] Никој не сака да израсне деликвент. А деликвенти имало и ќе има, се раѓаат и во добро ситуирани и во сиромашни фамилии, и планирано и непланирано. Родителите треба да дадат се од себе за да воспитаат чесна личност, способна за нормално функционирање во општеството. Ако во таа мисија кикснат, сигурно нема да го поддржуваат, но нема ни да плукаат по него. И хомосексуалци се раѓаат каде било. Јас еве можеби сега не гледам благонаклонето кон нив, ама времињата и ставовите се менуваат. Башка, моја крв ќе биде, многу тешко дека ќе го плукам. Исто не би сакала моето дете,на пример, да повторува години во средно, ама сигурно нема да се откажам од него ако тоа се случи. Викаш Хитлер може ќе сме го немале, ама може и Рендген и Флеминг ќе ги немавме. Инаку, јас не сум против абортус, ама сакав да одговорам. Една професорка од филозофски или правен, не знам точно, имаше напишано многу добро за ова, ама страв ми е да го ставам тука да не е со политичка содржина. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Бременост
Абортус: за или против?
На врв
Bottom