Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Бременост
Абортус: за или против?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Selene" data-source="post: 234673" data-attributes="member: 1176"><p><a href="http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?ItemID=44C753BEC59A9A48BFB0F2C74E2C496D">http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?ItemID=44C753BEC59A9A48BFB0F2C74E2C496D</a></p><p></p><p>Кој не го исплука овој <span style="font-size: 12px">в</span>ладикава ако го сретнам некогаш... Озбилно, подобро да не го видам оти не знам дали ќе можам да се исконтролирам... Добро, дали е нормален? Од што не знаат како да го натераат Македонскиот народ повеќе да се шири, заради добро позната причина, упатуваат такви очајни закони и изјави.</p><p></p><p>Кампања за трето дете, кампања да се мажат девојките до 30 а мажите да се женат до 35 во спротивно данок, еве сега и ова со абортусот.</p><p>Добро толку ли мислат дека сме глупави ова народов? Нашиот народ веќе престана второ дете да раѓа, не можат да склопат крај со крај за месец, овие трето бараат.</p><p></p><p>Ако толку ја сакаат Македонија, нека раѓаат деца, нека си бидат ПАТРИОТИ. Јас ќе се мажам кога што сакам, ќе родам дете кога ќе САКАМ ЈАС, и ќе имам деца повторно колку што САКАМ ЈАС.</p><p></p><p>ЈАС сум си координатор на мојот живот, јас си одлучувам дали сакам да го родам детето, тоа е МОЈА одлука и нема што власта да ми се меша тука. Главен актер на мојот живот сум си јас самата. Не ми требаат душебрижници! Сите се трудат да се модернизираат, ако е забранет абортусот да го сменат тоа, ние да се уназадиме сакаме. Тешко нас, озбилно, тешко нас со вакви водичи.</p><p></p><p></p><p></p><p>Гонете се и ти, и државата и законите! Предавник сум, не ја сакам Македонија оти не се котам како зајак...</p><p>Да бев некаде на друго место ова смешно ќе ми беше, ама не, ова е ТРАГИЧНО.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Selene, post: 234673, member: 1176"] [url]http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?ItemID=44C753BEC59A9A48BFB0F2C74E2C496D[/url] Кој не го исплука овој [SIZE=3]в[/SIZE]ладикава ако го сретнам некогаш... Озбилно, подобро да не го видам оти не знам дали ќе можам да се исконтролирам... Добро, дали е нормален? Од што не знаат како да го натераат Македонскиот народ повеќе да се шири, заради добро позната причина, упатуваат такви очајни закони и изјави. Кампања за трето дете, кампања да се мажат девојките до 30 а мажите да се женат до 35 во спротивно данок, еве сега и ова со абортусот. Добро толку ли мислат дека сме глупави ова народов? Нашиот народ веќе престана второ дете да раѓа, не можат да склопат крај со крај за месец, овие трето бараат. Ако толку ја сакаат Македонија, нека раѓаат деца, нека си бидат ПАТРИОТИ. Јас ќе се мажам кога што сакам, ќе родам дете кога ќе САКАМ ЈАС, и ќе имам деца повторно колку што САКАМ ЈАС. ЈАС сум си координатор на мојот живот, јас си одлучувам дали сакам да го родам детето, тоа е МОЈА одлука и нема што власта да ми се меша тука. Главен актер на мојот живот сум си јас самата. Не ми требаат душебрижници! Сите се трудат да се модернизираат, ако е забранет абортусот да го сменат тоа, ние да се уназадиме сакаме. Тешко нас, озбилно, тешко нас со вакви водичи. Гонете се и ти, и државата и законите! Предавник сум, не ја сакам Македонија оти не се котам како зајак... Да бев некаде на друго место ова смешно ќе ми беше, ама не, ова е ТРАГИЧНО. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Бременост
Абортус: за или против?
На врв
Bottom