Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Бременост
Абортус: за или против?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="TheKitten" data-source="post: 225229" data-attributes="member: 623"><p>Бум Бум земјата те повикува. Твојот пост ме наведува да помислам дека или премногу гледаш шпанско-турско-хрватски серии, или дека имаш 17 години.</p><p>Очигледно немаш поим што се случува со една злоставувана жена, посебно сексуално злоставувана. Извини, ама одвратно ми е само да помислам таков ,,совет,, да и дадам на силувана жена. Не си била никогаш во дом да видиш што се случува, нели?</p><p></p><p>Моментот на зачнувањето е - зигот. Во една епрувета има бар 5 такви. Зошто 4 се убиваат а 1 се става во матката на жената?</p><p></p><p>По што се разликуваат тие зиготи од оние кои настануваат како резултат на сексуален однос?</p><p></p><p></p><p>Убиство во самоодбрана не се казнува. Убиство од небрежност се казнува. </p><p>Твојата дефиниција за живот во науката значи - ама баш ништо.</p><p>Живот - во некаква форма, кај човечкиот зачеток, се смета неговото преоѓање од ембрион во фетус. </p><p>Без оглед дали тебе лично ти одговара или не.</p><p></p><p>Живо суштество е и кокошката, зошто ја јадеш?</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Зошто моите прашања ги прескокна? Дали е затоа што немаш одговор?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TheKitten, post: 225229, member: 623"] Бум Бум земјата те повикува. Твојот пост ме наведува да помислам дека или премногу гледаш шпанско-турско-хрватски серии, или дека имаш 17 години. Очигледно немаш поим што се случува со една злоставувана жена, посебно сексуално злоставувана. Извини, ама одвратно ми е само да помислам таков ,,совет,, да и дадам на силувана жена. Не си била никогаш во дом да видиш што се случува, нели? Моментот на зачнувањето е - зигот. Во една епрувета има бар 5 такви. Зошто 4 се убиваат а 1 се става во матката на жената? По што се разликуваат тие зиготи од оние кои настануваат како резултат на сексуален однос? Убиство во самоодбрана не се казнува. Убиство од небрежност се казнува. Твојата дефиниција за живот во науката значи - ама баш ништо. Живот - во некаква форма, кај човечкиот зачеток, се смета неговото преоѓање од ембрион во фетус. Без оглед дали тебе лично ти одговара или не. Живо суштество е и кокошката, зошто ја јадеш? Зошто моите прашања ги прескокна? Дали е затоа што немаш одговор? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Бременост
Абортус: за или против?
На врв
Bottom