Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Бременост
Абортус: за или против?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="ilovehim" data-source="post: 107410" data-attributes="member: 1352"><p>Нова сум... имам голема мака, не знам што да направам барав тема во која можам да го сместам ова, па мислам дека ова е најсоодветна..</p><p>Вака сега, пред неполна година абортирав, и мислам дека постапив најправилно што можам... имам 19 години и мислам дека повторно сум бремена, ми доцни 2 дена и ги имам сите симптоми како и на претходната бременост, утре ќе си купам тест за бременост и ќе знам најсигурно но чуствувам дека ќе е позитивен... е сега дечко ми има 23 години, работи, зима добра плата, ми рече јас како сакам така да направиме, тој инаку е спремен да го чуваме ако го има, инаку со него сум месец ипол, но се зближивме премногу, но тој не знае дека имам абортирано, е сега не знам што да направам дали повторно да абортирам, се плашам после од последиците, ме кочи факсот, сакам да сум редовен студент, не знам како би прифатиле моите... но од друга страна и сакам да го родам ако сум.. ве молам за помош, збунета сум премногу</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ilovehim, post: 107410, member: 1352"] Нова сум... имам голема мака, не знам што да направам барав тема во која можам да го сместам ова, па мислам дека ова е најсоодветна.. Вака сега, пред неполна година абортирав, и мислам дека постапив најправилно што можам... имам 19 години и мислам дека повторно сум бремена, ми доцни 2 дена и ги имам сите симптоми како и на претходната бременост, утре ќе си купам тест за бременост и ќе знам најсигурно но чуствувам дека ќе е позитивен... е сега дечко ми има 23 години, работи, зима добра плата, ми рече јас како сакам така да направиме, тој инаку е спремен да го чуваме ако го има, инаку со него сум месец ипол, но се зближивме премногу, но тој не знае дека имам абортирано, е сега не знам што да направам дали повторно да абортирам, се плашам после од последиците, ме кочи факсот, сакам да сум редовен студент, не знам како би прифатиле моите... но од друга страна и сакам да го родам ако сум.. ве молам за помош, збунета сум премногу [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Бременост
Абортус: за или против?
На врв
Bottom