Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Љубомора
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="parvati" data-source="post: 274465" data-attributes="member: 146"><p>Извор на сфако зло на овуј планету е љубомора</p><p>Завидлук,завидлук бе haha завидкромид.Колко фамилие растурени,другарстфа,врске збок овуј карактеристику</p><p>Неправда бе, као демек, имаш ти немам јас, лева патика</p><p></p><p>Кд е у питање љубомора у врску, она може да се стекне и за време на врску, а пред тој да не е имало ич.Предуслоф за љубомору е и сама карактеристика, вродена, од увек некој си е такф,такф ке си и остане</p><p>Е ск за тој дека може да се стекне, овакој</p><p>Фатиф се фино лепо,сфе под конац иде, иксача он сс другари, она сс другарке ретко и ск њума(женско как женско : ) да се разберемо не сам шовиниста, не мислу дека само женски су љубоморни, мушка љубомора е још погадна.Али што ми беше муабет, а да, и ск као демек зшто он да искача кд она и такој не искача сс другарке и му забрани да искача, прво почне сс карање, па ако е он папучар или па има мини папучарски манири, ке гу послуша али под некој услоф, например и на њума он да ву забрани нешто</p><p>И такој почиња срање и карање у врску, да ти јебем бре врску сс бранење на стфари, да не смее до другарку да отиде, да не искача</p><p>Да не иде куде што има присустфо на било какфо мушко/женско</p><p>Овој га кажују од што знам за овакф пример, видеја сам</p><p>Али никад не сам осетија на сфоју кожу никакфу забрану од моју или од друу страну, али сфе у рамки на дозволено</p><p>Дозволено не од некој кодекс него од општу културу, нема правила,сс само тој нема ни кршење на правила, нели нема ги</p><p></p><p>Едит: Ја ск виде дека сам улетеја у психологију, мислеше да напишу за љубомору у тему сместена у форум за љубаф и секс</p><p><a href="http://forum.crnobelo.com/members/saladin.272/">Saladin</a> ако моеш пребаци ми га тамо мислење, хфала : )</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="parvati, post: 274465, member: 146"] Извор на сфако зло на овуј планету е љубомора Завидлук,завидлук бе haha завидкромид.Колко фамилие растурени,другарстфа,врске збок овуј карактеристику Неправда бе, као демек, имаш ти немам јас, лева патика Кд е у питање љубомора у врску, она може да се стекне и за време на врску, а пред тој да не е имало ич.Предуслоф за љубомору е и сама карактеристика, вродена, од увек некој си е такф,такф ке си и остане Е ск за тој дека може да се стекне, овакој Фатиф се фино лепо,сфе под конац иде, иксача он сс другари, она сс другарке ретко и ск њума(женско как женско : ) да се разберемо не сам шовиниста, не мислу дека само женски су љубоморни, мушка љубомора е још погадна.Али што ми беше муабет, а да, и ск као демек зшто он да искача кд она и такој не искача сс другарке и му забрани да искача, прво почне сс карање, па ако е он папучар или па има мини папучарски манири, ке гу послуша али под некој услоф, например и на њума он да ву забрани нешто И такој почиња срање и карање у врску, да ти јебем бре врску сс бранење на стфари, да не смее до другарку да отиде, да не искача Да не иде куде што има присустфо на било какфо мушко/женско Овој га кажују од што знам за овакф пример, видеја сам Али никад не сам осетија на сфоју кожу никакфу забрану од моју или од друу страну, али сфе у рамки на дозволено Дозволено не од некој кодекс него од општу културу, нема правила,сс само тој нема ни кршење на правила, нели нема ги Едит: Ја ск виде дека сам улетеја у психологију, мислеше да напишу за љубомору у тему сместена у форум за љубаф и секс [URL='http://forum.crnobelo.com/members/saladin.272/']Saladin[/URL] ако моеш пребаци ми га тамо мислење, хфала : ) [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Љубомора
На врв
Bottom