Љубов-омраза или омраза-љубов?

Antares

Староседелец
11 мај 2012
468
413
663
32
Pax Terra
Гледајте доколку се разделат фино и поштено може да не премине во омраза, доколку едниот стане агресивен и вулгарен секако дека овде ке се појави омразата. Не може ништо друго да се појави. Не тврдам ништо и 2 можности имаат исто проценти, зависи до личностите.

WolfGirl

Староседелец
21 јуни 2016
214
136
1,053
Жив доказ сум дека од омраза може да произлезе љубов . Порано , маж ми ме нервираше многу . Го мразев неговото одење , смеење , зборување , карактерот .. Се . Се додека еден ден заеднички другар не не стае на групен чет на фејс . Тогаш ме адна за пријател , ми рече дека ме свиѓа , праша дали имам дечко .. Се договоривме да излеземе . Инаку се знаевме од порано . За време на час , му побарав упаљач ( тој избркан од час јас и школска излеговме бидејќи ни беше досадно на часот ) , а тој нас цигара . Незнам зошто ме нервираше толку многу пред да го запознаам подобро . Ама ете , од таа омраза излезе љубов :D

BadBoy007

Активен Член
26 септември 2016
209
166
43
Омраза-љубов е многу поубав процес отколку љубов-омраза, ама најсладок е следниов круг: љубов-омраза-љубов.
Процветува љубовта од втора тогаш. :giggle Кога имаш нешто и го губиш и пак го добиваш назад... епа то је права ствар. :) Слично за здравје. Го имаш, го губиш, оздравуваш и го цениш повеќе.