Незнам дали на некој му се има десено ова но од лично искуство зборувам. Од пред 5 години почнав перманентно да ја слушам Јелена Карлеуша а потоа почнав да го следам нејзиниот живот, како на сцената така и приватно. Лани конечно после долго убедување ме додаде и на една социјална мрежа. Да се разбреме таа е популарна но сепак се дружи на своите мрежи( Twitter, Facebook ) со нејзините фанови.
9:34 зборува на телефон во живо со еден фан
Подоцна почна да ме прати и на Twitter.
Мојата љубов према неа е огромна. Јас не ја гледам како пеачка туку како личност која е иста како сите нас со разлика на тоа дека секогаш ја кажува вистината и никогаш не кажува она што го мисли. Многу ја критикуваат ради облеката на сцена но тоа е шоу бизнис. Приватно е многу подруга.
Не сакам да ја фалам. Но скан да знам дали и вие откачувате на некоја јавна личност или некој во животот ви е идол ?
Ако имате прашања за мене и мојата љубов према неа прашајте но без навреди молам!!!
Подоцна почна да ме прати и на Twitter.
Мојата љубов према неа е огромна. Јас не ја гледам како пеачка туку како личност која е иста како сите нас со разлика на тоа дека секогаш ја кажува вистината и никогаш не кажува она што го мисли. Многу ја критикуваат ради облеката на сцена но тоа е шоу бизнис. Приватно е многу подруга.
Не сакам да ја фалам. Но скан да знам дали и вие откачувате на некоја јавна личност или некој во животот ви е идол ?
Ако имате прашања за мене и мојата љубов према неа прашајте но без навреди молам!!!