Љубов кон јавна личност

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Незнам дали на некој му се има десено ова но од лично искуство зборувам. Од пред 5 години почнав перманентно да ја слушам Јелена Карлеуша а потоа почнав да го следам нејзиниот живот, како на сцената така и приватно. Лани конечно после долго убедување ме додаде и на една социјална мрежа. Да се разбреме таа е популарна но сепак се дружи на своите мрежи( Twitter, Facebook ) со нејзините фанови.
9:34 зборува на телефон во живо со еден фан

Подоцна почна да ме прати и на Twitter.
Мојата љубов према неа е огромна. Јас не ја гледам како пеачка туку како личност која е иста како сите нас со разлика на тоа дека секогаш ја кажува вистината и никогаш не кажува она што го мисли. Многу ја критикуваат ради облеката на сцена но тоа е шоу бизнис. Приватно е многу подруга.

Не сакам да ја фалам. Но скан да знам дали и вие откачувате на некоја јавна личност или некој во животот ви е идол ?

Ако имате прашања за мене и мојата љубов према неа прашајте но без навреди молам!!!

• Ми се допаѓа
Реакции: Loner

84 sk_Y ^_-

Староседелец
21 ноември 2012
595
825
1,093
Имам јас љубов за сите ... (hug)
- Да , но сепак до одредена граница . :D
Ако ми се допаѓа тоа што го прави (некој : актер, писател , музичар), тогаш си ги сакам неговите содржини и го ценам како човек , но не се замарам многу,многу со приватноста , нормално е да знам на пример години но не и нешто многу повеќе ...

ПС: Имам другарка шо е луда по 1D (One Direction ) , и знае скоро се' за нив ... :eek
Знае : број на обувки , датуми на раѓање , секоја нивна врска од љубовен карактер , им ја знае по сецла фамилија , им ги зне омилените бои , еден од нив носи очила , а оваа знае со кој диоптер :eek: ...
И така , едноставно луда е по нив , а јас лично не лудувам по никого ... :sreken :mstickle

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
а што точно значи таа таква љубов?

Љубов. Секој ден да го гледаш на слики на видеа. По можност да комуницираш со него. Да знаеш се за него. Да одиш на концерт ако е пеач. Да го браниш од антифанови. Фанатик да си. Едноставно да го сакаш толку како фа ти е дел од фамилијата.

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Имам јас љубов за сите ... (hug)
- Да , но сепак до одредена граница . :D
Ако ми се допаѓа тоа што го прави (некој : актер, писател , музичар), тогаш си ги сакам неговите содржини и го ценам како човек , но не се замарам многу,многу со приватноста , нормално е да знам на пример години но не и нешто многу повеќе ...

ПС: Имам другарка шо е луда по 1D (One Direction ) , и знае скоро се' за нив ... :eek
Знае : број на обувки , датуми на раѓање , секоја нивна врска од љубовен карактер , им ја знае по сецла фамилија , им ги зне омилените бои , еден од нив носи очила , а оваа знае со кој диоптер :eek: ...
И така , едноставно луда е по нив , а јас лично не лудувам по никого ... :sreken :mstickle

Епа она е прав фан фанатик. А има тетоважа како јас од ЈК ? :)

84 sk_Y ^_-

Староседелец
21 ноември 2012
595
825
1,093
Епа она е прав фан фанатик. А има тетоважа како јас од ЈК ? :)
Девојчето е смирено , повлечено , се интересира за вакви работи , не излага од дома , прави проекти за видеа за 1D , и слично ,
не и одговара да стави тетоважа ... :)

( јас лично не би ставил , зашто може да се случи да го замразам нештото и после шо да имаш белег на тебе цел живот од нешто шо го мразиш ... :sram
пс : знам дека со операции може да се покрие тетоважата , ама не е тоа - тоа ... )

• Ми се допаѓа
Реакции: mac5a....:P and ZmajChe