Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Љубовни проблеми
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="True_Blood" data-source="post: 9908" data-attributes="member: 310"><p>^^^ Блонди, не знам колку време сте во врска со твојот дечко, ама логично е да имаш други симпатии освен него побогу.</p><p>Сигурно и тој кога ќе види убава девојка, не мижи, блее во неодредена точка дури помине и размислува за тоа кој ги палел куќите во Арачиново...</p><p></p><p>Првичната хемија е нешто што поминува и тоа не можеш да го смениш, и да бидеш со овој вториов ќе дојде момент кога нема да ти летаат пеперутки во мешето кога ќе го видиш и нема да дежураш над мобилниот да ти се јави...</p><p>Она што е најбитно е што сте доживеале во вашата врска, љубовта ја градат многу нешта: Доверба, разбирање, спокојот кога ќе се потпреш на неговото рамо, спомените кои ги скокоткаат вашите предвечерни моменти, помислата дека постои некој за кој се грижиш и кој се грижи за тебе...</p><p></p><p>Преиспитај се ти, што всушност ти фали тебе во твојата врска. Ако навистина се двоумиш константно дали твојот дечко е оној кој те исполнува, тогаш раскини му, не поради нов симпатија, Јанко, Станко...туку поради тебе.</p><p>А монотонијата е нешто кое нема да помине ако само туфкаш и дремеш со скрстени раце.</p><p>Почни од сексот. Смени нешто, зачини нешто...</p><p></p><p>АКо не бива, не бива, со сила убавина не бива...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="True_Blood, post: 9908, member: 310"] ^^^ Блонди, не знам колку време сте во врска со твојот дечко, ама логично е да имаш други симпатии освен него побогу. Сигурно и тој кога ќе види убава девојка, не мижи, блее во неодредена точка дури помине и размислува за тоа кој ги палел куќите во Арачиново... Првичната хемија е нешто што поминува и тоа не можеш да го смениш, и да бидеш со овој вториов ќе дојде момент кога нема да ти летаат пеперутки во мешето кога ќе го видиш и нема да дежураш над мобилниот да ти се јави... Она што е најбитно е што сте доживеале во вашата врска, љубовта ја градат многу нешта: Доверба, разбирање, спокојот кога ќе се потпреш на неговото рамо, спомените кои ги скокоткаат вашите предвечерни моменти, помислата дека постои некој за кој се грижиш и кој се грижи за тебе... Преиспитај се ти, што всушност ти фали тебе во твојата врска. Ако навистина се двоумиш константно дали твојот дечко е оној кој те исполнува, тогаш раскини му, не поради нов симпатија, Јанко, Станко...туку поради тебе. А монотонијата е нешто кое нема да помине ако само туфкаш и дремеш со скрстени раце. Почни од сексот. Смени нешто, зачини нешто... АКо не бива, не бива, со сила убавина не бива... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Љубовни проблеми
На врв
Bottom