Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Љубовни проблеми
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="МериСелест" data-source="post: 90084" data-attributes="member: 1010"><p>Oф луге мене очајно ми треба совет за <strong>што понатаму</strong>.</p><p>Со мојот нов дечко веке како четврт ден се немам слушнато.Домашен телефон немаме,мобилниот ми е расипан а немам доволно финансиски услови да земам нов.Тој не може да дојде во мојот град како и јас не можам.Причината е тоа што патот кон неговиот град го прават и се е блокирано.</p><p>Во Саботата се слушнавме последен пат.Тој требаше да оди на роденден а јас на свадба и од тогаш исчезна буквално.</p><p>Го нема на интернет(мислам дека има проблеми во интернетот бидејки во Саботата однемуваше на моменти).</p><p>Муабетот ни одеше супер.Ме праша дали му недостигам а јас му реков дека го носам во срце и дека е секогаш со мене.</p><p>Да спомнам дека имаше тежок период,но не би ја спомнувала причината зошто е многу болно.</p><p>Јас сум премногу исплашена.Не спијам не јадам не пијам.Буквално талкам во место.Пред некој ден му пишав порака во инбокс но се уштене ми вратил.</p><p>Таква личност сум што веднаш помислувам на лошо.Сакам да дознаам што се случува а немам начин и не можам да се смирам од грижи.Ми треба некој совет,некои зборови за да знам што да правам.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="МериСелест, post: 90084, member: 1010"] Oф луге мене очајно ми треба совет за [B]што понатаму[/B]. Со мојот нов дечко веке како четврт ден се немам слушнато.Домашен телефон немаме,мобилниот ми е расипан а немам доволно финансиски услови да земам нов.Тој не може да дојде во мојот град како и јас не можам.Причината е тоа што патот кон неговиот град го прават и се е блокирано. Во Саботата се слушнавме последен пат.Тој требаше да оди на роденден а јас на свадба и од тогаш исчезна буквално. Го нема на интернет(мислам дека има проблеми во интернетот бидејки во Саботата однемуваше на моменти). Муабетот ни одеше супер.Ме праша дали му недостигам а јас му реков дека го носам во срце и дека е секогаш со мене. Да спомнам дека имаше тежок период,но не би ја спомнувала причината зошто е многу болно. Јас сум премногу исплашена.Не спијам не јадам не пијам.Буквално талкам во место.Пред некој ден му пишав порака во инбокс но се уштене ми вратил. Таква личност сум што веднаш помислувам на лошо.Сакам да дознаам што се случува а немам начин и не можам да се смирам од грижи.Ми треба некој совет,некои зборови за да знам што да правам. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Љубовни проблеми
На врв
Bottom