Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Љубовни проблеми
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="МериСелест" data-source="post: 73572" data-attributes="member: 1010"><p>Ах луге,ми треба совет.</p><p>Пред речиси две недели ја загубив личноста која повеке од се ја сакав.Очајна веке не знаев што да правам.Секое ново познаство ке ми помогнеше тој период.</p><p>Запознав тој период една личност кој ми се допадна физички и карактерно.2 недели сме постојано во контакт.Тој ми помага на некој начин да не мислам на претходниов.</p><p>И сега кога разговаравме ми рече дека му недостигам.о.О што се вика едвај се познаваме.И ми го рече тоа.</p><p>Имавме една тема на разговор за тоа како сите гледале пари и почна да ме бацка...дека ке нашол девојка која го цени таков каков што е.Ме фркна љубомора.</p><p>И нешто му спомнав уз разговот за бившиот.Знам дека уплескав.Се исклучи,и ми рече ке одам,чао.</p><p></p><p>Човекот стварно ми се допага.Не знам што да направам.Зошто мене ми досади секогаш да го правам првиот чекор.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="МериСелест, post: 73572, member: 1010"] Ах луге,ми треба совет. Пред речиси две недели ја загубив личноста која повеке од се ја сакав.Очајна веке не знаев што да правам.Секое ново познаство ке ми помогнеше тој период. Запознав тој период една личност кој ми се допадна физички и карактерно.2 недели сме постојано во контакт.Тој ми помага на некој начин да не мислам на претходниов. И сега кога разговаравме ми рече дека му недостигам.о.О што се вика едвај се познаваме.И ми го рече тоа. Имавме една тема на разговор за тоа како сите гледале пари и почна да ме бацка...дека ке нашол девојка која го цени таков каков што е.Ме фркна љубомора. И нешто му спомнав уз разговот за бившиот.Знам дека уплескав.Се исклучи,и ми рече ке одам,чао. Човекот стварно ми се допага.Не знам што да направам.Зошто мене ми досади секогаш да го правам првиот чекор. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Љубовни проблеми
На врв
Bottom