Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Љубовни проблеми
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="TheKitten" data-source="post: 51794" data-attributes="member: 623"><p>E види. Кај мене не е ни ,,бивш партнер,,. За да биде тоа, требало прво да биде ,,сегашен,,. Ама не бил.</p><p>Беше човек кој го имаше во мојот живот, повеќе години, илјадници (буквално) километри меѓу нас, 2-3 дена заеднички годишно.</p><p>И да, не му дозволив ич да ми се приближи. Знаев што следува.</p><p>Заебано беше, кога, сфатив дека се лажам самата себе.</p><p>Имав се, освен него. Зошто не и него?</p><p></p><p>Прво мислев дека е повредено его. Тоа се средува со време.</p><p>Ама помина уште една година, и полошо е.</p><p></p><p>Дали ме ипресионирал? Не би рекла. Нема со што. Многу е сличен на мене, а како личност, дефинитивно јас сум поимпресивна. </p><p></p><p>Верувам дека во него се видов себе, на некој начин. Тоа е лошо. Зошто јас не сум личност во која е лесно да се вљубиш, или со која е лесно да живееш.</p><p></p><p>Видов гомно од човек. И си помислив дека не сум сама на светот.</p><p></p><p>Викаш, до тоа е?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TheKitten, post: 51794, member: 623"] E види. Кај мене не е ни ,,бивш партнер,,. За да биде тоа, требало прво да биде ,,сегашен,,. Ама не бил. Беше човек кој го имаше во мојот живот, повеќе години, илјадници (буквално) километри меѓу нас, 2-3 дена заеднички годишно. И да, не му дозволив ич да ми се приближи. Знаев што следува. Заебано беше, кога, сфатив дека се лажам самата себе. Имав се, освен него. Зошто не и него? Прво мислев дека е повредено его. Тоа се средува со време. Ама помина уште една година, и полошо е. Дали ме ипресионирал? Не би рекла. Нема со што. Многу е сличен на мене, а како личност, дефинитивно јас сум поимпресивна. Верувам дека во него се видов себе, на некој начин. Тоа е лошо. Зошто јас не сум личност во која е лесно да се вљубиш, или со која е лесно да живееш. Видов гомно од човек. И си помислив дека не сум сама на светот. Викаш, до тоа е? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Љубовни проблеми
На врв
Bottom