Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Љубовни проблеми
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 43839" data-attributes="member: 272"><p>Дали имале они нешто поозбилно од некои погледи, бацувања за една вечер? Не. Затоа и мислам дека нема потреба. А као што прочитав погоре пишува дека он сепак бил затрескан во неа на почетокот. А врска не се почнува као „од денес јас и ти сме у врска“ или муабети - а зашто така шеташ лево десно, ме избегнуваш, си играш курташак со моите чувства. Бидејќи меѓу нив освен платонска љубов не глеам ништо друго. имале еден два дена заеднички. И не им успеало. Она се жалела со 100 оправдувања, он се повратил со 100 извинувања. Нема што понатака.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 43839, member: 272"] Дали имале они нешто поозбилно од некои погледи, бацувања за една вечер? Не. Затоа и мислам дека нема потреба. А као што прочитав погоре пишува дека он сепак бил затрескан во неа на почетокот. А врска не се почнува као „од денес јас и ти сме у врска“ или муабети - а зашто така шеташ лево десно, ме избегнуваш, си играш курташак со моите чувства. Бидејќи меѓу нив освен платонска љубов не глеам ништо друго. имале еден два дена заеднички. И не им успеало. Она се жалела со 100 оправдувања, он се повратил со 100 извинувања. Нема што понатака. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Љубовни проблеми
На врв
Bottom