Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Љубовни проблеми
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Аркантос" data-source="post: 371351" data-attributes="member: 1768"><p>Има два моменти кои треба да ги имаш секогаш на ум:</p><p>1. Детето не е објект што ќе го присвоиш, купиш, земеш со себе на „шајка“... детето е дел од животот на таа мајка... и ако веќе таа одлучила да биде со тебе (а тоа да го прави пред очите на детето) во тебе гледа она што, за жал претходно го гледала во таткото на тоа дете, но ја изневерил. Значи, <strong>момент прв: </strong>немој да ја изневериш со своите несигурности, секогаш отворено зборувај ги со неа, бидејќи таа, сигурен сум, има повеќе мисли (дво/троумења) од тебе.</p><p>2. „Фино ми е, би сакал да продолжам да се гледам“ е некако елемент на <em>испит </em>и за себе и за неа... не го ставај на испит и детето. Доколку сè уште не си сигурен за сè, ондак, чувај се во тајност. Нека не сети тоа друго, невино битие, дека <em>испитуваш.</em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Аркантос, post: 371351, member: 1768"] Има два моменти кои треба да ги имаш секогаш на ум: 1. Детето не е објект што ќе го присвоиш, купиш, земеш со себе на „шајка“... детето е дел од животот на таа мајка... и ако веќе таа одлучила да биде со тебе (а тоа да го прави пред очите на детето) во тебе гледа она што, за жал претходно го гледала во таткото на тоа дете, но ја изневерил. Значи, [B]момент прв: [/B]немој да ја изневериш со своите несигурности, секогаш отворено зборувај ги со неа, бидејќи таа, сигурен сум, има повеќе мисли (дво/троумења) од тебе. 2. „Фино ми е, би сакал да продолжам да се гледам“ е некако елемент на [I]испит [/I]и за себе и за неа... не го ставај на испит и детето. Доколку сè уште не си сигурен за сè, ондак, чувај се во тајност. Нека не сети тоа друго, невино битие, дека [I]испитуваш.[/I] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Љубовни проблеми
На врв
Bottom