Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Љубовни проблеми
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Давор" data-source="post: 353137" data-attributes="member: 2070"><p>Искрено, ти мене ми стоиш како мој другар, битно да најдам некоја и да е убава, друго ништо не е важно. Си пишал 'дали сака нешто да има со тебе или нека си брка работа' чекај, значи не те ни познава, како може да кажиш такво нешто? Освен ако не е некоја луда, не гледам како би ти пишала на фејсбук ајде сакам да имаме нешто. Смени си го однесувањето. Поштена девојка во парк навечер? (си пишал сите пијани а во парк девојка не можеш да најдеш, сигурно се пијани навечер а не денски). Освен ако не е со дечко и, не гледам шо мајка ќе бара таму сама па и со другарки у парк навечер. </p><p>Работата со тебе е сакам убава за да се фалам. Ако е осаменост или желба за нешто друго ќе се снајдеш. Ама не, ти сакаш некоја со лајкови, некоја шо постира сто селфиња на ден. Зошто на пример не се обидеш да и пријдеш на некоа во библиотека? Или еве во кафетерија, денски. Не мора да е навечер. Не може да ме убедиш дека сите се полупијани у кафич на сред бел ден. Ама не, на таа некоја која седи во библиотека не и се цицките извадени и не си сигурен колку лајкови има не фејсбук. Уствари знаеш што, обиди се. Последниот пат (у мај) кога бев у читална имаше неколку девојчиња со секси маички. Еден познајник така се запозна со женска му. Како шо знае да каже: Не одат сите у читална за да учат, некои одат да си фатат женска/дечко, други за интернет, трети за нешто трето. </p><p>Само отиди у читална. А и не верувај толку се што ќе видиш на фејсбук. 90% од 'лепотиците' на фејсбук, да ги видиш во живо ќе фатиш да бегаш.</p><p>Смири си ги хормоните, дружи се почесто денски ако мислиш дека навечер сите се пијани, не се форсирај да најдиш некоја, опушти се и љубовта сама ќе ти дојде. Не ја знаеш таа од фејсбук каква е на карактер. Биди со некоја што ќе ја запознаеш на карактер. Секоја може да ставе шминка и да облече минич и да се направе цакум пакум да те натера да падниш у несвест. Не секоја може да те освое со топлината на нејзиното срце.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Давор, post: 353137, member: 2070"] Искрено, ти мене ми стоиш како мој другар, битно да најдам некоја и да е убава, друго ништо не е важно. Си пишал 'дали сака нешто да има со тебе или нека си брка работа' чекај, значи не те ни познава, како може да кажиш такво нешто? Освен ако не е некоја луда, не гледам како би ти пишала на фејсбук ајде сакам да имаме нешто. Смени си го однесувањето. Поштена девојка во парк навечер? (си пишал сите пијани а во парк девојка не можеш да најдеш, сигурно се пијани навечер а не денски). Освен ако не е со дечко и, не гледам шо мајка ќе бара таму сама па и со другарки у парк навечер. Работата со тебе е сакам убава за да се фалам. Ако е осаменост или желба за нешто друго ќе се снајдеш. Ама не, ти сакаш некоја со лајкови, некоја шо постира сто селфиња на ден. Зошто на пример не се обидеш да и пријдеш на некоа во библиотека? Или еве во кафетерија, денски. Не мора да е навечер. Не може да ме убедиш дека сите се полупијани у кафич на сред бел ден. Ама не, на таа некоја која седи во библиотека не и се цицките извадени и не си сигурен колку лајкови има не фејсбук. Уствари знаеш што, обиди се. Последниот пат (у мај) кога бев у читална имаше неколку девојчиња со секси маички. Еден познајник така се запозна со женска му. Како шо знае да каже: Не одат сите у читална за да учат, некои одат да си фатат женска/дечко, други за интернет, трети за нешто трето. Само отиди у читална. А и не верувај толку се што ќе видиш на фејсбук. 90% од 'лепотиците' на фејсбук, да ги видиш во живо ќе фатиш да бегаш. Смири си ги хормоните, дружи се почесто денски ако мислиш дека навечер сите се пијани, не се форсирај да најдиш некоја, опушти се и љубовта сама ќе ти дојде. Не ја знаеш таа од фејсбук каква е на карактер. Биди со некоја што ќе ја запознаеш на карактер. Секоја може да ставе шминка и да облече минич и да се направе цакум пакум да те натера да падниш у несвест. Не секоја може да те освое со топлината на нејзиното срце. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Љубовни проблеми
На врв
Bottom