Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Љубовни проблеми
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Electra" data-source="post: 352557" data-attributes="member: 229"><p>- Здраво.</p><p>- Здраво.</p><p>- Како си?</p><p>- Супер, ти?</p><p>- Супер и ја. Кај/што учиш?</p><p>- Некое школо/факс, ти?</p><p>- Некое школо/факс. Дишеш?</p><p>- Да, а ти?</p><p>- Леле, и јас. Многу сме слични, мора да излеземе.</p><p></p><p>Со муабет од ваков калибар, згора и на интернет, <em>сигурно </em>ќе си ја најдете сродната душа.</p><p>Некои се несомнено со носот во облаци, ама на некои едноставно не им се троши време на однапред очигледно (пропало) сценарио.</p><p>Кревам раче дека сум од вторите. Опрости, извини... може си кул личност, ама кога сум веќе на интернет, кој нуди милион опции за трошење време, муабет кој делува ко пополнување апликација за касиер во КАМ маркет, не ми е на приоритетна листа.</p><p>Да не претерам, 90% интернет запознавања се со тој глуп, најглуп на свет муабет, и е вистинско чудо ако истиот трае подолго од едно допишување.</p><p>Ако веќе некој/а ве интересира до степен за врска - распрашајте се, ѕирнете им по профил што музика и филмови сакаат, се палат ли на фрази ко „кукле“ и „лепотице“, продаваат ли морал или чипкани прслуци, па стапете во акција на поле за кое мислите дека нема да им влечете зборови со клешти.</p><p>Са сречом и секогаш обидувајте се во живо. Ем повеќе се цени и шансите ви се поголеми, ем можете лично да се уверите дали вреди за 1000те лајка што толку ги земате ко мерка за јака риба, или манипулации со агли и бјути апликации играле улога.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Electra, post: 352557, member: 229"] - Здраво. - Здраво. - Како си? - Супер, ти? - Супер и ја. Кај/што учиш? - Некое школо/факс, ти? - Некое школо/факс. Дишеш? - Да, а ти? - Леле, и јас. Многу сме слични, мора да излеземе. Со муабет од ваков калибар, згора и на интернет, [I]сигурно [/I]ќе си ја најдете сродната душа. Некои се несомнено со носот во облаци, ама на некои едноставно не им се троши време на однапред очигледно (пропало) сценарио. Кревам раче дека сум од вторите. Опрости, извини... може си кул личност, ама кога сум веќе на интернет, кој нуди милион опции за трошење време, муабет кој делува ко пополнување апликација за касиер во КАМ маркет, не ми е на приоритетна листа. Да не претерам, 90% интернет запознавања се со тој глуп, најглуп на свет муабет, и е вистинско чудо ако истиот трае подолго од едно допишување. Ако веќе некој/а ве интересира до степен за врска - распрашајте се, ѕирнете им по профил што музика и филмови сакаат, се палат ли на фрази ко „кукле“ и „лепотице“, продаваат ли морал или чипкани прслуци, па стапете во акција на поле за кое мислите дека нема да им влечете зборови со клешти. Са сречом и секогаш обидувајте се во живо. Ем повеќе се цени и шансите ви се поголеми, ем можете лично да се уверите дали вреди за 1000те лајка што толку ги земате ко мерка за јака риба, или манипулации со агли и бјути апликации играле улога. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Љубовни проблеми
На врв
Bottom