Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Љубовни проблеми
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="lina.l" data-source="post: 329042" data-attributes="member: 5970"><p>Седум месеци се доволно да сфатиш со каков идиот си имала работа. Додека си во врска работите не ги перцепираш реално, ама кога излезеш од таков однос ќе увидиш многу работи. Ти најтешкиот период после раскинување си го поминала, не се враќај назад. Со секое враќање тој ќе те прави поголема будала, ќе се зголеми интензитетот на навреди, омаловажување. Еве јас ќе ти кажам од лично искуство. Имав врска која неколку пати ја обновував на негови молби, плачења , цимолења, надевајќи се дека ќе ја сфати грешката и ќе се поправи. Не се поправи, напротив секој пат стануваше полошо, зошто тој имаше чувство дека од мене може да добие се што сака. Кога реши да се промени мене веќе одамна ми беше јасно дека таков човек во животот не ми треба. Можеби нема да го преболиш никогаш ама не ти е потребен во животот некој кој решил да те омаловажи на било каков начин. Ако не си сигурна во љубовта кон сегашниот направи тест, стави на пауза или раскини. Немој некој што те сака да трпи заради твојата неискреност прво кон себеси а потоа кон него. И љубомората јас ја сфаќам како немање доверба во партнерот или во себеси. Сум имала повеќе партнери ама само кон еден сум покажала љубомора, зашто само тој ми дал причина за тоа. Запрашај се, можеби ти му даваш причина да биде љубоморен.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="lina.l, post: 329042, member: 5970"] Седум месеци се доволно да сфатиш со каков идиот си имала работа. Додека си во врска работите не ги перцепираш реално, ама кога излезеш од таков однос ќе увидиш многу работи. Ти најтешкиот период после раскинување си го поминала, не се враќај назад. Со секое враќање тој ќе те прави поголема будала, ќе се зголеми интензитетот на навреди, омаловажување. Еве јас ќе ти кажам од лично искуство. Имав врска која неколку пати ја обновував на негови молби, плачења , цимолења, надевајќи се дека ќе ја сфати грешката и ќе се поправи. Не се поправи, напротив секој пат стануваше полошо, зошто тој имаше чувство дека од мене може да добие се што сака. Кога реши да се промени мене веќе одамна ми беше јасно дека таков човек во животот не ми треба. Можеби нема да го преболиш никогаш ама не ти е потребен во животот некој кој решил да те омаловажи на било каков начин. Ако не си сигурна во љубовта кон сегашниот направи тест, стави на пауза или раскини. Немој некој што те сака да трпи заради твојата неискреност прво кон себеси а потоа кон него. И љубомората јас ја сфаќам како немање доверба во партнерот или во себеси. Сум имала повеќе партнери ама само кон еден сум покажала љубомора, зашто само тој ми дал причина за тоа. Запрашај се, можеби ти му даваш причина да биде љубоморен. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Љубовни проблеми
На врв
Bottom