Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Љубовни проблеми
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="DelRey" data-source="post: 328651" data-attributes="member: 6355"><p>Se nadevam deka ne e kasno</p><p></p><p></p><p></p><p>Јас толку него го сакам што јас неможам да замислам да бидам со него и да му се одмаздам. Потешко мене ќе ми биди така, а и не сум по природа злопамтило... Подобро ќе биде да се тргнам па ако ме побара нека ме побара. Сигурна сум дека ќе ме побара ќе свати што изгубил. Ама пуст негов инает и ако има 23 год мислам дека не е дораснат за годините иако ми велеше дека јас сум таја што допрва треба да созрева.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="DelRey, post: 328651, member: 6355"] Se nadevam deka ne e kasno Јас толку него го сакам што јас неможам да замислам да бидам со него и да му се одмаздам. Потешко мене ќе ми биди така, а и не сум по природа злопамтило... Подобро ќе биде да се тргнам па ако ме побара нека ме побара. Сигурна сум дека ќе ме побара ќе свати што изгубил. Ама пуст негов инает и ако има 23 год мислам дека не е дораснат за годините иако ми велеше дека јас сум таја што допрва треба да созрева. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Љубовни проблеми
На врв
Bottom