Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Љубовни проблеми
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="devil4e" data-source="post: 315241" data-attributes="member: 1990"><p>Вака бевме заедно со дечко ми 3месеци, понекогаш се каравме за глупости, ситници, си ги учевме карактерите, бидејќи имаме различни карактери, се си кажувавме, бевме првин најдобри другари па потоа дечко и девојка, зборувавме за бивши, за секусални односи и му кажав дека до сега не сум имала односи иако имам 22год, со имала повеќе дечковци ама ете не сум била до сега заљубена, не сум почуствувала дека треба тоа да го направам, беше многу зачуден, дури во почетокот не му беше верно многу, потоа ми кажа дека многу ценел така девојчина на +20год бла бла глупости и дека ако одиме подолго време дека нема да ме брза ако стаса до тоа кога ќе се решам јас ако бидни со него. Полека почнавме да се зближуваме, но јас сепак не чуствувам ништо за него, сепак мислам дека е кратко време за чуства, дека не може да има љубов за толку кратко време, бидејќи се расправавме дека сум била ладна спрема него. Пред една недела се скаравме нешто за глупости буквално глупости децки работи и му реков готово раскинуваме. По 2 дена ме побара, дека сакал да бидиме заедно, не сакал така да биди, дека му значам и почнавме да се слушаме секој ден се исто само шо си велиме е да скарани сме ние и се смееме. Вечерва незнам нешто зборувавме и ми рече нешто шо јас не знам не се почуствував убаво, дека сум била неизживеана, сум имала 22год а ништо не сум поминала не сум знаела, сите сни зборувале гнасно било вакво такво а после најлоши сни излегувале и останав без коментар, не знаев шо да речам, од каде тие работи му истекнале. После ме прашуваше дали некој ми се пуштал, му кажав се шо имав за кажување и потоа тој ми кажа дека имал дирекна понуда од девојче, помало од мене 3год за да има секс и останав јас без текст ооо секоја чест за девојчето браво, нормално не прифатил знам го знам и девојчето и ко ми кажа не се ни зачудив, само многу се изнервирав незе повеќе ќе ја цени од мене ? не ми се веруваше, немам ништо против тоа, секој чест за таквата храброст ама толку се почуствував глупаво. И ми рече да размислам дали сакам пак да бидиме заедно, или не, оти јас му реков дека не знам дали уште сум заинтересирана за него, нормално од инает и да му се јавам и да му кажам дали сакам ли не да продолжиме, тој мисли т.е. ми рече индирекно дека денес ќе му звонам и мисли дека ќе кажам да, тој сака да продолжиме, сака да биди со мене, и покрај шо сме различни карактери, се труди многу повеќе од мене, ама јас се замислив и не знам сега шо да правам, се мислам дали после она шо ми го кажа преѓеска да му речам не, во голема дилема сум... САмо да кажам да не сфати некој погрешно, нема врска сето ова со секс, типот си е секогаш директен, ни ми спомнал нешто такво, ни се обидел, ни пак ме наговорил, а тоа ме почитува и знае како стојат работите.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="devil4e, post: 315241, member: 1990"] Вака бевме заедно со дечко ми 3месеци, понекогаш се каравме за глупости, ситници, си ги учевме карактерите, бидејќи имаме различни карактери, се си кажувавме, бевме првин најдобри другари па потоа дечко и девојка, зборувавме за бивши, за секусални односи и му кажав дека до сега не сум имала односи иако имам 22год, со имала повеќе дечковци ама ете не сум била до сега заљубена, не сум почуствувала дека треба тоа да го направам, беше многу зачуден, дури во почетокот не му беше верно многу, потоа ми кажа дека многу ценел така девојчина на +20год бла бла глупости и дека ако одиме подолго време дека нема да ме брза ако стаса до тоа кога ќе се решам јас ако бидни со него. Полека почнавме да се зближуваме, но јас сепак не чуствувам ништо за него, сепак мислам дека е кратко време за чуства, дека не може да има љубов за толку кратко време, бидејќи се расправавме дека сум била ладна спрема него. Пред една недела се скаравме нешто за глупости буквално глупости децки работи и му реков готово раскинуваме. По 2 дена ме побара, дека сакал да бидиме заедно, не сакал така да биди, дека му значам и почнавме да се слушаме секој ден се исто само шо си велиме е да скарани сме ние и се смееме. Вечерва незнам нешто зборувавме и ми рече нешто шо јас не знам не се почуствував убаво, дека сум била неизживеана, сум имала 22год а ништо не сум поминала не сум знаела, сите сни зборувале гнасно било вакво такво а после најлоши сни излегувале и останав без коментар, не знаев шо да речам, од каде тие работи му истекнале. После ме прашуваше дали некој ми се пуштал, му кажав се шо имав за кажување и потоа тој ми кажа дека имал дирекна понуда од девојче, помало од мене 3год за да има секс и останав јас без текст ооо секоја чест за девојчето браво, нормално не прифатил знам го знам и девојчето и ко ми кажа не се ни зачудив, само многу се изнервирав незе повеќе ќе ја цени од мене ? не ми се веруваше, немам ништо против тоа, секој чест за таквата храброст ама толку се почуствував глупаво. И ми рече да размислам дали сакам пак да бидиме заедно, или не, оти јас му реков дека не знам дали уште сум заинтересирана за него, нормално од инает и да му се јавам и да му кажам дали сакам ли не да продолжиме, тој мисли т.е. ми рече индирекно дека денес ќе му звонам и мисли дека ќе кажам да, тој сака да продолжиме, сака да биди со мене, и покрај шо сме различни карактери, се труди многу повеќе од мене, ама јас се замислив и не знам сега шо да правам, се мислам дали после она шо ми го кажа преѓеска да му речам не, во голема дилема сум... САмо да кажам да не сфати некој погрешно, нема врска сето ова со секс, типот си е секогаш директен, ни ми спомнал нешто такво, ни се обидел, ни пак ме наговорил, а тоа ме почитува и знае како стојат работите. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Љубовни проблеми
На врв
Bottom