Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Љубовни проблеми
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Lele-" data-source="post: 305623" data-attributes="member: 2003"><p>[USER=272]@Saladin[/USER] види јас одамна сум повлечена од целава ситуација, тоа што беше со мене и него беше пред неколку месеци и траеше кратко, Језда он знае некогаш да ме побара ама гледам да го игнорирам, море не гледам а го игнорирам. Проблемот не ми е што има женска мислам да и тоа е проблем ама во ситуацијава повеќе ме мачи тоа што таа женска е сестра на другар. Да не беше воопшто немаше да се замарам со ова.</p><p>Од една страна сакам да му кажам на другарот за да си ја заштити сестра си пошто овој чим почнал да изневерува нема да остане само на една. Но од друга страна која сум па јас да им се мешам сепак на некој начин и ја бев измамена може и поради мое невнимание сеедно но ако решам да им ја разјаснувам ситуацијата јас секако ќе го извлечам дебелиот крај он сигурно ќе одрекува, а она зар на мене ќе ми верува што прв пат во животот ме гледа или на него, а од кај да знам какви односи имаат со брат и така да малку под ризик ми е таа опција да ја одберам.</p><p>Викаш ќе ме уценувал ако му кажам дека знам се. Не гледам да има некоја корист од тоа (за да се заштити) но ете и тоа да го направи не ме плашат тие уцени.</p><p>[USER=2887]@Outrider[/USER] никој не ми соопшти сама дознав т.е сумљав и одма чим почнав да се сомневам се повлеков т.е почнав да го игнорирам со цел да се откаже.</p><p></p><p>Зашто да не му кажувам? Треба да им се каже на таквите и тоа убаво за следен пат да не им текне пак истото да го прават.</p><p></p><p>Баш ради ова ми се создаде таа дилема у главата оти ако сите си молчат они никогаш нема да престанат со тоа, но па ко што реков погоре ризик ми е и плус јас секако ќе го извлечам дебелиот крај доколку го разоткријам, а не го сакам тоа сепак кога ќе размислам подобро за да разоткријам некој ќе треба на себеси да си наштетам, а доволно си наштетив со тоа што паднав на таква лага. Сега стварно жал ми е за девојкава ама белким некој ден ќе дознае каков е или па може овој ќе налета на некоја похрабра од мене.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lele-, post: 305623, member: 2003"] [USER=272]@Saladin[/USER] види јас одамна сум повлечена од целава ситуација, тоа што беше со мене и него беше пред неколку месеци и траеше кратко, Језда он знае некогаш да ме побара ама гледам да го игнорирам, море не гледам а го игнорирам. Проблемот не ми е што има женска мислам да и тоа е проблем ама во ситуацијава повеќе ме мачи тоа што таа женска е сестра на другар. Да не беше воопшто немаше да се замарам со ова. Од една страна сакам да му кажам на другарот за да си ја заштити сестра си пошто овој чим почнал да изневерува нема да остане само на една. Но од друга страна која сум па јас да им се мешам сепак на некој начин и ја бев измамена може и поради мое невнимание сеедно но ако решам да им ја разјаснувам ситуацијата јас секако ќе го извлечам дебелиот крај он сигурно ќе одрекува, а она зар на мене ќе ми верува што прв пат во животот ме гледа или на него, а од кај да знам какви односи имаат со брат и така да малку под ризик ми е таа опција да ја одберам. Викаш ќе ме уценувал ако му кажам дека знам се. Не гледам да има некоја корист од тоа (за да се заштити) но ете и тоа да го направи не ме плашат тие уцени. [USER=2887]@Outrider[/USER] никој не ми соопшти сама дознав т.е сумљав и одма чим почнав да се сомневам се повлеков т.е почнав да го игнорирам со цел да се откаже. Зашто да не му кажувам? Треба да им се каже на таквите и тоа убаво за следен пат да не им текне пак истото да го прават. Баш ради ова ми се создаде таа дилема у главата оти ако сите си молчат они никогаш нема да престанат со тоа, но па ко што реков погоре ризик ми е и плус јас секако ќе го извлечам дебелиот крај доколку го разоткријам, а не го сакам тоа сепак кога ќе размислам подобро за да разоткријам некој ќе треба на себеси да си наштетам, а доволно си наштетив со тоа што паднав на таква лага. Сега стварно жал ми е за девојкава ама белким некој ден ќе дознае каков е или па може овој ќе налета на некоја похрабра од мене. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Љубовни проблеми
На врв
Bottom