Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Љубовни проблеми
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="AnGelgirl24" data-source="post: 279079" data-attributes="member: 3073"><p>Во последно време сум многу депресивна..што повеќе и повеќе се разочарувам од се околу мене .. конкретно сега..љубов .. 2013 ми беше баксузна година..изгледа и оваа така ќе биде..и нешто ми пошло со врски на далечина .. уште па и во хороскоп прочитав ..следи врска на далечина..-.- </p><p>Прво .. летоска.. фатив “дечко“ далеку околу 3000/4000 км од тука и бевме демек скоро 6 месеци заедно .. повеќето време преку интернет, за жал .. на вибер..скајп..блабла..кога прв пат го видов..осетив нешто што најверојатно беше “љубов на прв поглед“..ии така..кога заминав од таму .. со месеци само пишував со него .. се затворив дома..со месеци немав излезено..иако претходно дома не се прибирав .. ми ги кажуваше најубавите зборови кои некогаш сум ги слушнала..ме будеше..“заспиваше“..секој ден .. дури ме викна да живеам со него..само..неможев да прифатам .. после..требаше да дојде тука..ама немаше доволно финансии..ии така замина дома..уште 5000км подалеку .. требаше да ми пише кога ќе стигне..ама го немаше .. помина месец..два..три..звонев по аеродроми ..глупости..кај татко му..пријатели..сегде.. него го немаше..претходно “случајно“ дознав дека имал жена и дете..а он имаше само 22г. и ок ми призна..и не му се налутив затоа што беше уште почеток на се меѓу нас .. а он со неа као не е веќе затоа што додека он бил на работа бил со други..блабла .. и ок..помина тоа..и дури 2-3 месеци откако исчезна..кај неа на профил видов слика со него.. ии после она ми пиша..300 глупости .. помина..месец .. и он ми пиша..не планирал да излезе така..секоја секунда мислел на мене..ме сакал..и пак изчезна..-.- .. затоа што беше поминато време .. јас запознав некој друг..што на почетокот ми беше одвратен х)..ама несвесно..почнав многу да мислам на него .. и излегов со него .. и он исто е далеку од мене..околу 2000км.. и овој исто ми ветуваше.. кога се вратив дома продолживме по нет.. и наеднаш исчезна..иии една заедничка пријателка ја замолив да го праша што е проблемот..и он и рекол дека се плаши да не се заљубам во него и да ме повреди..а не сакам и него да го изгубам..на некој начин..ми е утеха за се претходно(иако сеуште сум заљубена во првиот..) и не сакам да сум со никој друг .. извинете за рефератов..ии се надевам може да ми дадете некој совет..:/</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AnGelgirl24, post: 279079, member: 3073"] Во последно време сум многу депресивна..што повеќе и повеќе се разочарувам од се околу мене .. конкретно сега..љубов .. 2013 ми беше баксузна година..изгледа и оваа така ќе биде..и нешто ми пошло со врски на далечина .. уште па и во хороскоп прочитав ..следи врска на далечина..-.- Прво .. летоска.. фатив “дечко“ далеку околу 3000/4000 км од тука и бевме демек скоро 6 месеци заедно .. повеќето време преку интернет, за жал .. на вибер..скајп..блабла..кога прв пат го видов..осетив нешто што најверојатно беше “љубов на прв поглед“..ии така..кога заминав од таму .. со месеци само пишував со него .. се затворив дома..со месеци немав излезено..иако претходно дома не се прибирав .. ми ги кажуваше најубавите зборови кои некогаш сум ги слушнала..ме будеше..“заспиваше“..секој ден .. дури ме викна да живеам со него..само..неможев да прифатам .. после..требаше да дојде тука..ама немаше доволно финансии..ии така замина дома..уште 5000км подалеку .. требаше да ми пише кога ќе стигне..ама го немаше .. помина месец..два..три..звонев по аеродроми ..глупости..кај татко му..пријатели..сегде.. него го немаше..претходно “случајно“ дознав дека имал жена и дете..а он имаше само 22г. и ок ми призна..и не му се налутив затоа што беше уште почеток на се меѓу нас .. а он со неа као не е веќе затоа што додека он бил на работа бил со други..блабла .. и ок..помина тоа..и дури 2-3 месеци откако исчезна..кај неа на профил видов слика со него.. ии после она ми пиша..300 глупости .. помина..месец .. и он ми пиша..не планирал да излезе така..секоја секунда мислел на мене..ме сакал..и пак изчезна..-.- .. затоа што беше поминато време .. јас запознав некој друг..што на почетокот ми беше одвратен х)..ама несвесно..почнав многу да мислам на него .. и излегов со него .. и он исто е далеку од мене..околу 2000км.. и овој исто ми ветуваше.. кога се вратив дома продолживме по нет.. и наеднаш исчезна..иии една заедничка пријателка ја замолив да го праша што е проблемот..и он и рекол дека се плаши да не се заљубам во него и да ме повреди..а не сакам и него да го изгубам..на некој начин..ми е утеха за се претходно(иако сеуште сум заљубена во првиот..) и не сакам да сум со никој друг .. извинете за рефератов..ии се надевам може да ми дадете некој совет..:/ [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Љубовни проблеми
На врв
Bottom