Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Љубовни проблеми
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 265557" data-attributes="member: 272"><p>Сеа ги дочитав и другите мислења и ќе се сложам со она што ти го пиша Електра.</p><p>Типот по се изгледа тоа што го пиша ти, знае итекако што сака, а за возврат не сака ништо да вложи. Не е несигурен. Едноставно не сака тоа на кој начин ти функсионираш. Не ти треба некој кој си бара девојка од страна додека оваа сегашнава ја чува од страна као резерва. Еве стави се ти во нејзина кожа после 2 години врска, ако би избледнела работата (а би - пошо you are not his cup of tea, oчигледно). Значи тој ќе те влече со себе, ти ќе вложуваш многу, емотивно ќе те исцедува, измачува, ти ќе си ја трескаш главата каде-имав-згрешено, ќе се окривуваш себе си, самодоверба под нула, и на крај пак ќе пукне. А затоа што си затрескана 2 години во него, посекако ти не бараш нешто кратко туку сериозна врска, која тој за жал - не може да ја понуди properly ни на сегашнава као што гледаш. Тој си го гледа своето, не е дека не бара авантура, но бара нешто што ќе му фати око. Затоа тргни се од таквите ко него, иако е премногу комплексно, смогни сили и дигни раце.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 265557, member: 272"] Сеа ги дочитав и другите мислења и ќе се сложам со она што ти го пиша Електра. Типот по се изгледа тоа што го пиша ти, знае итекако што сака, а за возврат не сака ништо да вложи. Не е несигурен. Едноставно не сака тоа на кој начин ти функсионираш. Не ти треба некој кој си бара девојка од страна додека оваа сегашнава ја чува од страна као резерва. Еве стави се ти во нејзина кожа после 2 години врска, ако би избледнела работата (а би - пошо you are not his cup of tea, oчигледно). Значи тој ќе те влече со себе, ти ќе вложуваш многу, емотивно ќе те исцедува, измачува, ти ќе си ја трескаш главата каде-имав-згрешено, ќе се окривуваш себе си, самодоверба под нула, и на крај пак ќе пукне. А затоа што си затрескана 2 години во него, посекако ти не бараш нешто кратко туку сериозна врска, која тој за жал - не може да ја понуди properly ни на сегашнава као што гледаш. Тој си го гледа своето, не е дека не бара авантура, но бара нешто што ќе му фати око. Затоа тргни се од таквите ко него, иако е премногу комплексно, смогни сили и дигни раце. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Љубовни проблеми
На врв
Bottom