Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Љубовни проблеми
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Anni17" data-source="post: 261030" data-attributes="member: 3334"><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">Jas sum kerka na gazdata, a toj raboti kaj nas. Koga pocna da raboti go zabelezav bidejki site go falea a i mi beshe mnogu privlecen. Se zapoznabme se druzime i se ima sluceno da si dopishuvame na facebook koga ke odime kaj nas vo restorantot sekogash toj ne sluzi i me zakacuva ,a nie posledniot mesec od letoto ne ispushtavme den a da ne odime koga e toj na smena si pravime muabet , ne sme tolko bliski ali chesto pati si gi zateknuvame pogledite oci vo oci. Spored toa shto mi zborat za nego toj e zhenkar.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">Ajde , pomognete mi, neznam dali da mu priznaam neshto vo vrska so toa shto go custvuvam, i dali spored site znaci dali mu se dopagjam? Pozdrav ♥</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Anni17, post: 261030, member: 3334"] [FONT=Verdana][COLOR=#000000]Jas sum kerka na gazdata, a toj raboti kaj nas. Koga pocna da raboti go zabelezav bidejki site go falea a i mi beshe mnogu privlecen. Se zapoznabme se druzime i se ima sluceno da si dopishuvame na facebook koga ke odime kaj nas vo restorantot sekogash toj ne sluzi i me zakacuva ,a nie posledniot mesec od letoto ne ispushtavme den a da ne odime koga e toj na smena si pravime muabet , ne sme tolko bliski ali chesto pati si gi zateknuvame pogledite oci vo oci. Spored toa shto mi zborat za nego toj e zhenkar.[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#000000]Ajde , pomognete mi, neznam dali da mu priznaam neshto vo vrska so toa shto go custvuvam, i dali spored site znaci dali mu se dopagjam? Pozdrav ♥[/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Љубовни проблеми
На врв
Bottom