Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Љубовни проблеми
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="decko" data-source="post: 258270" data-attributes="member: 3219"><p>Ќе ми беше многу полесно да седневме да напраиме асален муабет и да ми кажеше што навистина се случува, од кога тоа почнала да не ме сака, како тоа го дознала после толку време итн.</p><p>Ме зачудува и тоа што само 5 дена пред да ми каже дека не ме сака повеќе ми рече дека премногу ме сака, сум заслужувал да бидам среќен и дека секогаш ќе биде тука за мене.Па зарем е навистина можно за 5 дена од премногу сакање да ме отсака скроз и тоа без никаква причина (да сум ја тепал или изневерил ќе сфатев)</p><p>Уште повеќе ме боли тоа што се осеќав многу сакано, она буквално беше дури и посесивна личност, ќе заплачеше ако каснев 5 мин да и се јавам, а скоро секое сабајле се будев со нејзини прекрасни пораки кои ме правеа толку среќен...</p><p>Знам само дека се прифативме какви што сме со сите доблести и маани и дека никогаш далечината не ја стававме за проблем. Е сега, после толку време сакање и издржување ваква врска на далечина, кога и таа едвај чекаше да дојде тука и да бидеме заедно како што треба вакво нешто да ми направи без да ми даде било каква шанса да видиме дали е навистина така дека ги изгубила чувствата за мене е премногу болно, како гром од ведро небо ми го скрши срцето и ми ја донесе тагата...Незнам веќе што да мислам, излегува дека не сум ја познавал добро, девојката што со солзи во очите ми кажуваше дека не би можела да замисли живот без мене и ме молеше никогаш да не се случи да ја оставам, сега е некоја друга девојка што нема срце и не е достојна да ми објасни се што се треба да се објасни.</p><p>Иначе за друг дека има не верувам, кога правевме малце муабет и реков ако е така подобро да ми каже да ми биде полесно и полесно да ја заборавам ама ништо од тоа, рече дека нема такво нешто и само што треба да направам е да ја прифатам нејзинта одлука дека е крај, што е премногу себично од нејзина страна и таа тоа го признава само што вика мора така да биде...</p><p>И така секој ден се повеќе и повеќе се чудам, болката е се поголема спомените ме убиваат и незнам што да правам, само надежта ми останува дека ќе ме побара она и се ќе ми каже како што е, од премногу што ја сакам спремен сум да и простам и пак да почнеме заедно затоа што навистина незнам докаде ќе издржам да сум без неа...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="decko, post: 258270, member: 3219"] Ќе ми беше многу полесно да седневме да напраиме асален муабет и да ми кажеше што навистина се случува, од кога тоа почнала да не ме сака, како тоа го дознала после толку време итн. Ме зачудува и тоа што само 5 дена пред да ми каже дека не ме сака повеќе ми рече дека премногу ме сака, сум заслужувал да бидам среќен и дека секогаш ќе биде тука за мене.Па зарем е навистина можно за 5 дена од премногу сакање да ме отсака скроз и тоа без никаква причина (да сум ја тепал или изневерил ќе сфатев) Уште повеќе ме боли тоа што се осеќав многу сакано, она буквално беше дури и посесивна личност, ќе заплачеше ако каснев 5 мин да и се јавам, а скоро секое сабајле се будев со нејзини прекрасни пораки кои ме правеа толку среќен... Знам само дека се прифативме какви што сме со сите доблести и маани и дека никогаш далечината не ја стававме за проблем. Е сега, после толку време сакање и издржување ваква врска на далечина, кога и таа едвај чекаше да дојде тука и да бидеме заедно како што треба вакво нешто да ми направи без да ми даде било каква шанса да видиме дали е навистина така дека ги изгубила чувствата за мене е премногу болно, како гром од ведро небо ми го скрши срцето и ми ја донесе тагата...Незнам веќе што да мислам, излегува дека не сум ја познавал добро, девојката што со солзи во очите ми кажуваше дека не би можела да замисли живот без мене и ме молеше никогаш да не се случи да ја оставам, сега е некоја друга девојка што нема срце и не е достојна да ми објасни се што се треба да се објасни. Иначе за друг дека има не верувам, кога правевме малце муабет и реков ако е така подобро да ми каже да ми биде полесно и полесно да ја заборавам ама ништо од тоа, рече дека нема такво нешто и само што треба да направам е да ја прифатам нејзинта одлука дека е крај, што е премногу себично од нејзина страна и таа тоа го признава само што вика мора така да биде... И така секој ден се повеќе и повеќе се чудам, болката е се поголема спомените ме убиваат и незнам што да правам, само надежта ми останува дека ќе ме побара она и се ќе ми каже како што е, од премногу што ја сакам спремен сум да и простам и пак да почнеме заедно затоа што навистина незнам докаде ќе издржам да сум без неа... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Љубовни проблеми
На врв
Bottom