Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Љубовни проблеми
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="majaa" data-source="post: 163018" data-attributes="member: 2125"><p>Вака с<span style="font-size: 13px"><span style="font-family: 'Verdana'">е мувам со едно машко некаде 3месеци, ме има запознаено со сите другари, секогаш ме претставува пред сите и се гледаме во викенд бидејќи учи во друг град и некогаш кога ќе е дојден и во другите денови, но работата е во тоа што ништо ми нема спомнато за врска нешто, а веќе помина време, во почетокот сакав да прекинам оти ми беше досадно и не сакав да се обврзувам, ама сега не знам некако почна да ме привлекува и сакам да бидам со него, ама пак тој ништо не презема. Не знам тој се однесува како да сме во врка ама не сме, кога ќе се видиме ме бакнува на уста, гушнати одиме, а минатиот викенд на едно машко кое сакаше да се запознае со мене дури му рече дека не сум слободна дека му сум женска......а тој нема ништо спомнато за да бидеме во врска. А неколку пати ми има спомнато демек ај да одиме кај мене, ама јас секогаш му велам не идам и никогаш нема да дојдам. Инаку постар е од мене јас имам 20 а тој 27. И не знам стварно на што сум, не знам што да правам дали да прекинам или да продолжам, а се убаво се однесува со мене мислам добар е грижлив. Ме интересира ваше мислење дали стварно сака да биди со мене по ситуацијава ама пак време помина 3месеци, или пак така само се мавта со мене да речам искористува, да има секс.</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="majaa, post: 163018, member: 2125"] Вака с[SIZE=13px][FONT=Verdana]е мувам со едно машко некаде 3месеци, ме има запознаено со сите другари, секогаш ме претставува пред сите и се гледаме во викенд бидејќи учи во друг град и некогаш кога ќе е дојден и во другите денови, но работата е во тоа што ништо ми нема спомнато за врска нешто, а веќе помина време, во почетокот сакав да прекинам оти ми беше досадно и не сакав да се обврзувам, ама сега не знам некако почна да ме привлекува и сакам да бидам со него, ама пак тој ништо не презема. Не знам тој се однесува како да сме во врка ама не сме, кога ќе се видиме ме бакнува на уста, гушнати одиме, а минатиот викенд на едно машко кое сакаше да се запознае со мене дури му рече дека не сум слободна дека му сум женска......а тој нема ништо спомнато за да бидеме во врска. А неколку пати ми има спомнато демек ај да одиме кај мене, ама јас секогаш му велам не идам и никогаш нема да дојдам. Инаку постар е од мене јас имам 20 а тој 27. И не знам стварно на што сум, не знам што да правам дали да прекинам или да продолжам, а се убаво се однесува со мене мислам добар е грижлив. Ме интересира ваше мислење дали стварно сака да биди со мене по ситуацијава ама пак време помина 3месеци, или пак така само се мавта со мене да речам искористува, да има секс.[/FONT][/SIZE] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Љубовни проблеми
На врв
Bottom