Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Љубовни проблеми
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 156241" data-attributes="member: 272"><p>Година ипол викаш...</p><p>Е тоа е веќе друго. Седни ја на здрав муабет и распрашај ја што прави. Дознај од неа директно како и` се одвивал животот коа не си бил ти дел од него. И после почни малку да ја нервираш као Хемфри Богарт у Казаланка - а зашо сеа се враќаш? Шо ти требаше? Зашо тоаш не праевме муабет? и после тоа ќе следи одговорот као „знаеш голема гуска бев. бев залетана. data data data...“ Ама не попуштај одма. Ќе те процени како шупак и пак ќе се сврти колцето и пак ќе те откачи. Покажи малку карактер, дека те има добро повредено со тоа шо нејќела муабет да ти прави. Крајот после сам избери го. Ако имаш некоја друга со која ти оди добро, на оваа кажи и thank you and f*uck you. Ако не, онда ти кажав, огромна доза на резерва прифаќаш и никако одма како што било порано, туку постепено. Ако те сака, ќе чека. Ако сака само ради попунуење слободно време, ќе те одјебе. Но овој пат коа ќе го стори тоа, фино лепо моеш да и` го пукнеш у фаца све она шо ти го има напраено. И ич муда да не те боли.</p><p>Уфф шо нејќу вакви цури кои се праат п***а ипол а после тоа немаат ни муда да стават крај.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 156241, member: 272"] Година ипол викаш... Е тоа е веќе друго. Седни ја на здрав муабет и распрашај ја што прави. Дознај од неа директно како и` се одвивал животот коа не си бил ти дел од него. И после почни малку да ја нервираш као Хемфри Богарт у Казаланка - а зашо сеа се враќаш? Шо ти требаше? Зашо тоаш не праевме муабет? и после тоа ќе следи одговорот као „знаеш голема гуска бев. бев залетана. data data data...“ Ама не попуштај одма. Ќе те процени како шупак и пак ќе се сврти колцето и пак ќе те откачи. Покажи малку карактер, дека те има добро повредено со тоа шо нејќела муабет да ти прави. Крајот после сам избери го. Ако имаш некоја друга со која ти оди добро, на оваа кажи и thank you and f*uck you. Ако не, онда ти кажав, огромна доза на резерва прифаќаш и никако одма како што било порано, туку постепено. Ако те сака, ќе чека. Ако сака само ради попунуење слободно време, ќе те одјебе. Но овој пат коа ќе го стори тоа, фино лепо моеш да и` го пукнеш у фаца све она шо ти го има напраено. И ич муда да не те боли. Уфф шо нејќу вакви цури кои се праат п***а ипол а после тоа немаат ни муда да стават крај. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Љубовни проблеми
На врв
Bottom